Windows 7 HDD Doldurma Çılgınlığı

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
diceratops
Megabyte3
Megabyte3

Re: Windows 7 HDD Doldurma Çılgınlığı

Mesaj gönderen diceratops »

Donanımın iyi ise kur dene.(Tekrar Xp'ye geri döneceksin ;) )
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

Kurucam hocam ya valla şuan sadece win 7 kullanıyorum süper ama hiç bir problemim yok izettin veridği ilaçla full ledimde cod 6 left 4 dead sorunsuz oynuyorum he bide wolweinstien:D yazamadım :D
Kullanıcı avatarı
slayer
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen slayer »

XP ile kullanıcıya verilen kontrol ve sistemin sadeliği+hafifliği+esnekliği bir daha asla geri gelmez. Kullanıcıya verilen kontrol derkende belli bir oranda veriliyordu tabiki;Gentoo Linux sistemi kurarken kullanıcıya verilen esnekliği elbetteki asla veremez. (bkz : http://www.gentoo.org/doc/tr/handbook/handbook-x86.xml)

Ben sadece oyun oynamak için Windows7 kullanıyorum, bunun dışındaki PC'ye ayırdığım bütün zaman Linux ile geçiyor.
XP'de iken öyle değildi, araştırıyordum öğreniyordum ve hoşumada gidiyordu. Maalesef oyun performansı olarak Win7 daha iyi olduğu için, Win7 kullanıyorum. (Bunu bizzat kendim test ettim)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21723 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Oyun hic oynamadigim icin (hemen hemen) , o kismini es geciyorum , elbetteki Direct x in üst version farki tartisilmaz , ben sadece Xp ye de bu entegre edilebilirdi , Microsoft gibi para kazanma ugruna kernel yalanlarina basvurulmamasi gerektigi taraftariydim , halen isteyen yapar xp de de calistirir kanaatindeyim (fakat microsoftun isine gelmez)