viewtopic.php?t=35469yazgünesi yazdı:bakın ben derimki sordum.com olarak bir fon olsturalım ve burada her ay belli bir oranda para verebilir tabi 1 ytl üzeri olmak kaidiyle birde cep msn yolu ilede para kazandırma imkanınız olabilirmi arkadaslar her msn .... ytl diye filan tabi bu bir öneri bilmem nasıl karsılanır
Forumun Yaraticisina ve Emegi Olan Herkese Tesekkürler
- uçs
- Petabyte3

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
Re: Forumun Yaraticisina ve Emegi Olan Herkese Tesekkürler
Arman arkadasimiz 30-40 Eu bir para yollamisti , ve ona tesekkür etmek amaciyla sordum.com a parasal yardimda bulunanlar diye bir baslik acmistik gel gelelim tepki cektigi icin kaldirilmisti , buna tepki verenlerin amaci her ne idiyse bu isleri parasiz dönüyor saniyorlar herhalde , Arman gibi host giderleri vs icin sordum.com a parasal destekte bulunmak isteyenler olabilir , özelden hesap nosu vs ile ugrasilmamasi icin asagidaki sekilde bir donate butonu devreye sokulmustur (bilinen paypal para transfer butonu , kredi karti vs.. de gecerlidir)

Not: Ben bu butona dilenci butonu diyorum , ve bizimki gibi sahis tesebbüsleri ile olusturulmus cogu forumda mevcuttur
acilan sayfa ingilizce acilacaktir , Türkce lisani sag üstteki butondan secilebilir (asagidaki resim)

Not: Ben bu butona dilenci butonu diyorum , ve bizimki gibi sahis tesebbüsleri ile olusturulmus cogu forumda mevcuttur
acilan sayfa ingilizce acilacaktir , Türkce lisani sag üstteki butondan secilebilir (asagidaki resim)