Forumun Yaraticisina ve Emegi Olan Herkese Tesekkürler

Bu kısımda her türlü öneri, istek ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

yazgünesi yazdı:bakın ben derimki sordum.com olarak bir fon olsturalım ve burada her ay belli bir oranda para verebilir tabi 1 ytl üzeri olmak kaidiyle birde cep msn yolu ilede para kazandırma imkanınız olabilirmi arkadaslar her msn .... ytl diye filan tabi bu bir öneri bilmem nasıl karsılanır
viewtopic.php?t=35469
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19689 kez

Re: Forumun Yaraticisina ve Emegi Olan Herkese Tesekkürler

Mesaj gönderen velociraptor »

Arman arkadasimiz 30-40 Eu bir para yollamisti , ve ona tesekkür etmek amaciyla sordum.com a parasal yardimda bulunanlar diye bir baslik acmistik gel gelelim tepki cektigi icin kaldirilmisti , buna tepki verenlerin amaci her ne idiyse bu isleri parasiz dönüyor saniyorlar herhalde , Arman gibi host giderleri vs icin sordum.com a parasal destekte bulunmak isteyenler olabilir , özelden hesap nosu vs ile ugrasilmamasi icin asagidaki sekilde bir donate butonu devreye sokulmustur (bilinen paypal para transfer butonu , kredi karti vs.. de gecerlidir)

Resim

Not: Ben bu butona dilenci butonu diyorum , ve bizimki gibi sahis tesebbüsleri ile olusturulmus cogu forumda mevcuttur

acilan sayfa ingilizce acilacaktir , Türkce lisani sag üstteki butondan secilebilir (asagidaki resim)

Resim

“Forumla ilgili istek ve şikayetler” sayfasına dön