a$ı kartı nasıl alınır
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Re: a$ı kartı nasıl alınır
4. aşıları iptal ettik, yurtdışına çıkış yapmayacaklarsa gerek yok diye bilgi edindim. Ancak sistemde açık 2 sinovac+1biontech olanlar, 1 biontech daha olabiliyorlar, bilginiz olsun.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Teşekkürler.
Aşıların tamamlanmasında fayda var. 3. için tekrar sıram gelirse olurum.
Aşıların tamamlanmasında fayda var. 3. için tekrar sıram gelirse olurum.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19101 kez
Bence en güzelifeuer yazdı: 08 Eyl 2021, 14:22 4. aşıları iptal ettik, yurtdışına çıkış yapmayacaklarsa gerek yok diye bilgi edindim.
Gerek görülmediğinden tanımlanmamıştır diye düşünüyorum (Ama bilmiyorum elbetteki)
- shampuan
- Petabyte4

@feuer'in durumunda gerekli görülmemiş. Ancak ilerisi için diyorum. Mesela kış mevsimi için. Tekrar olunmalı denirse gider yaptırırım.
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
@shampuan şuan için 2 biontech yeterli görülüyor zaten, bu söz konusu olan durum sinovac aşısı olanlar ile ilgili,
2 sinovac yeterli bağışıklık üretmediği için 3. doz olarak biontech olunması önerildi.
4.biontech dozu için sinovac aşısını pek çok devlet geçerli görmedikleri için ülkelerine seyahat etmek isteyenler bionteh aşılarını tamamlamak zorundalar.
2 sinovac yeterli bağışıklık üretmediği için 3. doz olarak biontech olunması önerildi.
4.biontech dozu için sinovac aşısını pek çok devlet geçerli görmedikleri için ülkelerine seyahat etmek isteyenler bionteh aşılarını tamamlamak zorundalar.
- shampuan
- Petabyte4

Evet.
Geçenlerde hangi başlıktaydı o, yoksa youtube'da mı gördüm emin değilim, kadının biri ecnebi bir adamla evlenip avrupa'ya gidiyor. İki aşısı tamam olmasına rağmen kabul edilmiyor. Benim kafa gidik şu anda kusura bakmayın. Ne nerden okuduğumu hatırlıyorum ne aşıların ne olduğunu, ne de kadının gittiği ülkeyi... Gümrük polisi sizi alamayız demiş. Elçilik melçilik hakgetire.
O değil de ben niye böyle unutkan oldum yaa...
Geçenlerde hangi başlıktaydı o, yoksa youtube'da mı gördüm emin değilim, kadının biri ecnebi bir adamla evlenip avrupa'ya gidiyor. İki aşısı tamam olmasına rağmen kabul edilmiyor. Benim kafa gidik şu anda kusura bakmayın. Ne nerden okuduğumu hatırlıyorum ne aşıların ne olduğunu, ne de kadının gittiği ülkeyi... Gümrük polisi sizi alamayız demiş. Elçilik melçilik hakgetire.
O değil de ben niye böyle unutkan oldum yaa...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19101 kez
viewtopic.php?f=159&t=212324shampuan yazdı: 08 Eyl 2021, 18:16 Geçenlerde hangi başlıktaydı o, yoksa youtube'da mı gördüm emin değilim, kadının biri ecnebi bir adamla evlenip avrupa'ya gidiyor. İki aşısı tamam olmasına rağmen kabul edilmiyor.
Unutkan olman ın sebebi şu olabilirmi ? :
https://youtu.be/WrPepb2JUos?t=1900