power suply ve bios resetlenmesi

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
kacirem
Byte1
Byte1

power suply ve bios resetlenmesi

Mesaj gönderen kacirem »

üstatlar benin pc biosunda acılıslarda hata veriyo hata ise voltaj hakkında biosta baktıgımda ise 3.40 olan kırmızı isaretle 3.80 ile3.90 arası degisiyo sorun olurmu acaba ben onu inorgied diye yaptı hata vermiyo simdilik birde bios saatim sıfırlanmaya basladı fisi sökmesem bile ucuyo bios ayarları yani aksam kapatıp ertesi gün açtıgımda hersey fabrika ayarlarına dönüyo pilini kotrol ettim normal sorun power suply den olabilirmi tehlikeli bir durummudur saygılar
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

bilgisayarinizda herhango bir degisiklik yaptiniz mi?yeni herhangi bir donanim eklediniz mi yada degistirdiniz mi? ne zamandan beri veriyor bu hatayi neyden sonra ortaya cikti?hatirlayabilirseniz eger
kacirem
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen kacirem »

burak_dalkir yazdı:bilgisayarinizda herhango bir degisiklik yaptiniz mi?yeni herhangi bir donanim eklediniz mi yada degistirdiniz mi? ne zamandan beri veriyor bu hatayi neyden sonra ortaya cikti?hatirlayabilirseniz eger
Power suply degistirdikten sonra voltaj hatası aldım simdide bios reset basladı
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

bence guc kutunuzda problem geri gonderseniz yeni aldiysaniz iyi olur. yeterli cikisi veremiyor sanirim....
kacirem
Byte1
Byte1

3,90 üstüne cıkıyo

Mesaj gönderen kacirem »

biosta baktıgımda 3.90 nın üstüne cıkıyo insallah anakarta zarar vermemisimdir eski power suplyde attım
saygılar..