hikmet yazdı:slm arkadalar pc mın com1 baglantsı calısmıyo neden olabılır servıslık bı sorun mu yoksa ayarlardan halledebılırmız yardımcı olursanız sevınırım
biostan kapatılmıs olabilir. biosu bi kontrol et.
olmazsa arastırırz... :wink:
Birde sunu deneyin:
Bilgisayarım sagtık>özellikler>donanım>Aygıt yöneticisi>Baglantı noktaları çift tıkla>COM1 çift tıkla>özellikler den baglantı noktası ayarları en üstteki saniyedeki bit sayısını 115200 yapın ve tamam deyp çıkınız..
Kolay gelsin.. :)
tesekurler arkadaslar servıse goturdum yaptırdım sımdı ucretlı serverı seyredıyorum com1 uzerınden ama uydu cıhazlarına com1 uzerınden yazılım atamıyorum hep hata verıyor neden olabılır yardımcı olursanız sevınrım
hikmet yazdı:tesekurler arkadaslar servıse goturdum yaptırdım sımdı ucretlı serverı seyredıyorum com1 uzerınden ama uydu cıhazlarına com1 uzerınden yazılım atamıyorum hep hata verıyor neden olabılır yardımcı olursanız sevınrım
yumatu dııaymaont verfy hatası next 2000xcı plus ise stain box dıye hata verıyo ama aynı pc de yumatu mx plus a yazılım atabılıyorum bende bu isten bısey anlamadım ha bu arada yazılm ları dogru atıyorum atılıs seklınde yanlıslık yok