Selamlar,
Son günlerde gerek gmail gerekse google a girmekte sorun yasanlarınız var mı acaba yoksa bu durum tamamiyle bana özgü bir durum mu merak ediyorum?Ne zaman ki mail ya da search yapmak istesem hep aynı hata mesajı "sunucu bulunamadı" çıkıyor.İlginç
Saygılar.
onlarıda kullandım ama sonuç yine aynı.Bugün 1-2 kez girmeyi basardım ama sonra yine giremedim.google da aramlarıda her daim yapamıyorum.bazen yapıyor bazen yapmıyor.firefox un son update ettigimden beri böyle.
Lord_Sidious yazdı:Beyler hala google ve gmail e giremiyorum.Kafayı sıyırmak üzereyim .Bir önerisi olan var mı?Virüs taramalarını yaptırdım ama bir sey çıkmadı.
Lord_Sidious yazdı:sistem geri yükleme kapalı vaziyetteymis...dogal olarak geri yükleme noktasıda yok.
xp speed i hatayı vermeden önce kurduysan geri almayı dene.
firefox un güncellemesinden sonra oldu diyorsan firefox u kaldırıp reg temizligi yaptıktan sonra dene.
evet baktım cache felan temizleyin diyor.
ipconfig /flushdns yapın diyor.Hayır. mozilla forumlarında bir adet böyle bi sorun var ama yanıt yok.neyse live search ve yahoo search var.Bir de diger bir konu baska ülkelerin google sayfalarına girebiliyorum.