bilgisayarım çalısıyor ama programlar çalısmıyor sistem geri yükleme de yapamıyorum xp de orjinaldi kaybetmek istemiyorum eski ayarlara nasıl dönebilirim acil olarak yardımcı olursanız sevinirim
xp çalışmıyor
- gige
- Byte3

xp çalışmıyor
baslangıç konumlarını ayarladıktan sonra bilgisayarda 1 saat kadar çalıstım sonra kapattım bi süre sonra tekrar açtıgımda bilgisayarda görsel olarak farklılıklar oldugunu gördüm daha sonra birkaç dosyadan uyarı geldi(mesela nod 32) programın çalısmadıgına yönelik bu uyarıdan sonra bilgisayarda nod 32,msn,intrernet explorer,winamp,ses dosyaları gibi programların çalısmadıgını gördüm programlardan baktım hepsi var ama çalısmıyor sistem geri yükleme ise eski bir tarihe yükleme yapmadıgından bu seçenegi de kullanamadım.
bilgisayarım çalısıyor ama programlar çalısmıyor sistem geri yükleme de yapamıyorum xp de orjinaldi kaybetmek istemiyorum eski ayarlara nasıl dönebilirim acil olarak yardımcı olursanız sevinirim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19899 kez
Re: xp çalışmıyor
tam olarak nasil bir ayar yaptinizerhaneken yazdı:baslangıç konumlarını ayarladıktan sonra
- drog_1
- Megabyte3

Nokia_19_jpg
bu, msn'den gelen viruslu dosyadır
hemen her antivirüs tanır.
temizligi yapın
dosyanın tam adı
W32.Spybot.Worm virüsü
norton temizliyor dosyayı
bu, msn'den gelen viruslu dosyadır
hemen her antivirüs tanır.
temizligi yapın