DELL, bilgisayarlarına renk getiriyor..

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
y@semin
Kilobyte2
Kilobyte2
Mesajlar: 330
Kayıt: 23 Ağu 2007, 00:37

DELL, bilgisayarlarına renk getiriyor..

Mesaj gönderen y@semin »

Resim
Dell, arasında sabit disk yerine 32 GB'lık flash bellek kullanan ilk PC'nin de bulundugu, sekiz ayrı renk ve gelistirilmis özelliklere sahip yeni dizüstü bilgisayarlarını duyurdu.Dell, sekiz ayrı renk seçenegi ve gelistirilmis özelliklere sahip dizüstü biigisayarlarını duyurdu. Dell, yeni ürünleri ile hızla gelisen PC pazarındaki payını artırmayı amaçlıyor.
Dünyanın en büyük ikinci bilgisayar üreticisi olan Dell'in yeni ürünleri arasında, sabit disk yerine Flash bellek kullanan ilk kisisel bilgisayarı da bulunuyor. Hafif kategorisinde yer alan bu model 32 GB data saklama kapasitesine sahip.

Sekiz ayrı renk seçenegi ile tüketici ilgisini artırmayı amaçlayan Dell, renkler arasında flamingo pembesi, günes ısıgı sarısı, Alp Dagları beyazı, yakut kırmızısı, kehribar siyahı, gece mavisi seçeneklerini sunuyor.

DELL'İN HEDEFİ, HP'Yİ YAKALAMAK

Dell, yeni modelleri ile en hızlı büyüme potansiyelinibarındıran kisisel bilgisayar pazarında satıslarını artırıp, HP'yi yakalamayı planlıyor. sirket geçen sene, bu kategoride elde edilen satıs adedi miktarının yanısıra büyüme hızında da su anda lider durumunda bulunan HP'nin gerisinde kalmıstı.

sirketin bu alandaki rekabetçi anlayısı, satıs stratejisinde yaptıgı degisiklikle daha önce kendini belli etmisti. Dell, içinde bulundugumuz ay içerisinde, 23 yıldır devam ettirdigi direkt satıs yönteminde degisiklige giderek, perakende satıs marketlerini de satıs noktası olarak kullanmaya basladı. sirket, Wal-Mart ile baslayan perakendecilik isbirligini önümüzdeki dönemde daha da yaygınlastırmayı hedefliyor.

Dell, ayrıca masüstü bilgisayar modelleri için yaklasık 10 yıldan beri kullandıgı Dimension markasını asamalı olarak sona erdirip, daha önce sadece dizüstü bilgisayar modelleri için kullandıgı Inspiron markasına geçecegini de açıkladı.
Cevapla