Divshare ile paylaşım

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1321
Kayıt: 11 Nis 2006, 22:05
cinsiyet: Erkek

Divshare ile paylaşım

Mesaj gönderen Bekir 65 »

Divshare ile paylasım

Dosyalarınızı Internet üzerinden hızlıca paylasmak için ideal bir servis

Resim

Bir arkadasınıza bir dosya göndermek istiyorsunuz, ancak dosya boyutu büyük oldugu için arkadasınızın e-mail servisini kilitlemek ve onun sizden nefret etmesine yol açmak istemiyorsunuz. Bu durumda Internet'teki dosya paylasım sitelerinden birini kullanarak bu derdinize bir çözüm getirebilirsiniz. su anda Internet'te bu isi yapan bir çok alternatif bulunuyor, hepsi de birbirinden çekici seçenekler sunuyor.

Bu isi oldukça kolay tarafından gerçeklestirmenize imkan saglayan Divshare ise herhangi bir kayıt, login islemi olmadan bir dosyayı Internet'e gönderip bir süre paylasıma açık tutma imkanı veriyor.

Kayıt olmadan dosya paylasımı
Eger dosyayı geçici bir süre paylasacaksanız ve üye olmak, login vs. gibi dertlerle ugrasmak istemiyorsanız Divshare ile dosya paylasımına hemen baslayabilirsiniz. Zaten servisin sitesinin giris sayfasında hemen dosya gönderimi için bir bölüm açılıyor, Browse dügmesine basıp sabit diskinizden dosyayı seçiyorsunuz, Upload dügmesine basıp dosyayı Internet üzerinden anında yollayabiliyorsunuz. Yolladıgınız dosya yedi gün boyunca Divshare üzerinde bekliyor, bu esnada size iletilen link'i kullanarak dosyaları arkadaslarınızın download etmesini saglayabiliyorsunuz.

Upload ve Download performansını oldukça begendigimiz Divshare kısa süreli dosya paylasımı konusunda çok pratik bir seçenek. Eger dosyaları uzun süre sistemde tutmak istiyorsanız servise ücretsiz olarak üye de olabiliyorsunuz.


Ayrıntılı bilgi için: http://www.divshare.com

Alintidir
Cevapla