İnternet indirimi avcıları avlandı

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8072
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek

İnternet indirimi avcıları avlandı

Mesaj gönderen uçs »

Türk Telekom’un 14 YTL’lik internet kampanyasına katılmak isteyenler internetsiz kaldı. İndirimli kampanyadan faydalanmak için mevcut ADSL hatlarını kapattırıp yeni abonelik basvurusunda bulunanlar, TTNet’in geriye dönük arastırmasına takıldı. TTNet, yaptıgı açıklamada 4 Haziran - 31 Agustos tarihleri arasında TTNet ADSL abonesi olanların, 2008’e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14.99 YTL ödeyecegini ve ayrıca ücretsiz modeme sahip olacagını açıklamıstı. Eski aboneler isyan etti 14 YTL’ye TTNet’ten internet kampanyası büyük ilgi çekti. Ancak indirim sadece yeni abone olacak kisiler için geçerliydi. Aylık 30 YTL’ye ulasan rakamlar ödemek zorunda olan pek çok eski abone bu duruma isyan ederken, birçok ’indirim avcısı’ da hatlarını iptal ettirip yeniden ADSL abonesi olmak üzere TTNet’e basvurdu. Ancak Türk Telekom geriye dönük arastırma yaparak basvuruda bulunan kisinin daha önce bir aboneligi olup olmadıgına bakıyor. Eger daha önce bir ADSL’i var ve bu iptal edilmisse, yeni basvuruya indirimli kampanyadan yararlanma imkanı verilmiyor. Bu nedenle çok sayıda ’indirim avcısı’nın internetsiz kaldıgı belirtiliyor. TT’de modem kalmadı TTNet’in kampanyasına katılanlara, bir de modem hediye ediliyor. Kablolu modemler piyasada 50 YTL’ye, kablosuz baglantı saglayan modemler ise 100 YTL’ye satılıyor. Bu nedenle ücretsiz modemin de 14 YTL’lik kampanyaya ilgiyi artırdıgı belirtiliyor. TTNet, 14 YTL’lik kampanyaya basladıktan sonra beklediginin ötesinde bir ilgi gördü. Bu nedenle TTNet, ADSL kampanyasına katılan yeni müsterilerine modem yetistirmekte zorluk çekiyor. Pek çok abone, hattı açılıp parasını ödedigi halde modem alamadıgından sikayet ediyor. Kampanya kapsamında Airties, Zyxel ve Pikatel marka modemler hediye edilecegi açıklanmıstı. Bu kampanya da davalık oldu Yeni tarifesi mahkeme sürecinde olan Türk Telekom ADSL kampanyası ile de mahkemelik durumda. Türk Telekom’un eski abonelerinden yüksek ücret alırken, aynı hizmeti verdigi yeni abonelerden düsük ücret aldıgı, bu durumun tüketicilerin büyük itirazlarına neden oldugu gerekçesiyle uygulama mahkemelik oldu. Uygulamanın iptali için Hukukun Egemenligi Dernegi Genel Baskanı Avukat Erdem Akyüz dava açtı. Dernek, daha önce de açtıgı davalar ile Türk Telekom’da sabit ücret alınması ve elektrik abonelerinden güç bedeli alınması uygulamalarını iptal ettirmisti.

ALINTIDIR
Kullanıcı avatarı
demirci 54
Byte2
Byte2
Mesajlar: 67
Kayıt: 10 Oca 2007, 15:52

Mesaj gönderen demirci 54 »

ttnet tabi birden ucuzlatırsan öyle kapıs kapıs modermlerin gider hahaha hahaha
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1234
Kayıt: 06 Nis 2006, 16:30
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen editci »

ben yeni abone olanlardanım. ama bu sistem banada ters geliyor. sahsen eski kullnaıcı olsam bende isyan ederdim. umarım hak yerini bulur.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1385
Kayıt: 14 Nis 2006, 15:03
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen daddy_cool »

:evil: :evil: :evil: Yeter yaaa ne zaman bu TTNet'in adını duysam resmen gıtlaklayasım geliyor. :evil: :evil: :evil: O dava açan avukatı alnından öpmek isterim.Ayrıca Tüm isyan edenleri de. :evil: :evil: suan bunları da okuyunca gerçekten sinirlerim acayip bozuldu.TTNet'in karsısında olanların arkasında olmaya her zaman devam edecegim.Diger eski abonelerini afedersiniz esek yerine koyuyo bu serefsiz TTNet :!: :!: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3
Mesajlar: 462
Kayıt: 03 Nis 2007, 21:24

Mesaj gönderen Quarentina »

SaBoTaGe yazdı::evil: :evil: :evil: Yeter yaaa ne zaman bu TTNet'in adını duysam resmen gıtlaklayasım geliyor. :evil: :evil: :evil: O dava açan avukatı alnından öpmek isterim.Ayrıca Tüm isyan edenleri de. :evil: :evil: suan bunları da okuyunca gerçekten sinirlerim acayip bozuldu.TTNet'in karsısında olanların arkasında olmaya her zaman devam edecegim.Diger eski abonelerini afedersiniz esek yerine koyuyo bu serefsiz TTNet :!: :!: :evil: :evil: :evil:
çok büyük terbiyesizlik yapıolar ya bu ttnetin :evil:
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 928
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:12
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

ben kablosuz modem aldım kablolu modem kalmadıgından 5 ytl fazla verdim(20 ytl) ama kablolu modem 62,500 ytl kablosuz modem 165 ytl arasında daglar kadar fark var ama 6 ayda 30 ytl yi bulmuyor :) eger indirimden falan da vazgeçerlerse tapu gibi sözlesmem var isteselerde istemeselerde sözlesme kapsamında bana netimi ucuz verecek kalkarsa bundan sonrakilere vermez olur biter.. benim isime geliyor bu kampanya :)
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3
Mesajlar: 1385
Kayıt: 14 Nis 2006, 15:03
cinsiyet: Erkek

Mesaj gönderen daddy_cool »

:) Senin isine geliyor ama eski kullanıcıların isine gelmiyor.Eger sende eski kullanıcı olsaydın sende aynı bizim söyledigimiz seyleri söylerdin. :D
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 928
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:12
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

:) ben daha çok zarardayım 2 yıllık sözlesme imzaladım 6 ay sonra bende 29 ytl ödeyecem sizden fir farkım olmaycak 2 sene iptal ettiremicem bana belki seneye net lazım olmaz durudk yere 6 ayın parasını ve modemin parasını ödemek zorunda kalabilirim aynı katagoride kosuyoruz.. TTnete birinin son demesi lazım dsmart gibi :)
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
Mesajlar: 3752
Kayıt: 12 Ara 2006, 12:44
cinsiyet: Erkek
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

ya kahretsin bu ttnet ya soydu bizi soydu bu ülkede ekmek 400 ytl tmm kimse bana zorla verdirmiyo 49 ytl yi internete ama bu lüks degil bu çagımıızn geregi

internet cafelere gidip para vermektense evimde kullanırım ama her ev kullanıcızı zengin degil hiç adil degil bu kampanyalar ttnetin güddügü politika özellestirilmesi vs vs vs :shock: :shock: hepsi terso yanlıs

ya açık lise derslerimi bile ben internetten seçiyorum bunun lüksü mü klamıs baska yerden seçtirmiyolar eee yazıklar olsun
Cevapla