sordum.com a teşekkürler

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
momal
Bit
Bit

sordum.com a teşekkürler

Mesaj gönderen momal »

bilgisayarıma ilk defa XPspeed i kurdum ve pc min bayag hızlandıgını farkettim.bu programı hazırlayanlara ve sordum.com ailesine çok tesekkürler. :!:
Kullanıcı avatarı
LOST
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen LOST »

biz tesekkür ederiz sordum ayrıcalıktır
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

rica ederiz dostum

velociraptor hocamız saolsun eline beynine saglık :wink:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19713 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

daha stabil ve sorunsuz Pc ler , özellikle her alanda Pc ile calisilan günümüz kosullarinda cok cok önemli , xpspeed ile amaclanan iste bu stabilite , hiz ve güvenlik.
1. Stabilite: en az 5 ciddi Xp hatasinin düzeltici registry kayitlarini icerir (ki bunu ilk defa acikliyorum) yani Xp nin baska bir yazilim yüklendiginde muhtemel error vermesine neden olabilecek ve Microsoft tarafindan cesitli makalelerle aciklanan ve hata olursa su kaydi uygulayin dedigi hatalar bunlar

2. Hiz : sadece menü macilislari degil , 3 downloadin ayni anda yapilma sinirlamasinin kaldirilmasindan tutun da , kapatilan bircok gereksiz servis, internet baglantisini hizlandirici registry kayitlari...

3. Güvenlik: tehlikeli portlarin kapatilmasindan tutunda ,network güvenligine kadar gerekli kayitlari icerir .

vaktin nakit oldugu günümüzde , xpspeed kullanan Pc lerde ilerde meydana gelebilecek sorunlar da xpspeed in aldigi otomatik yedek ile eski haline hemen getirilebilir , Tüm bunlar Türk Pc kullanicilarina daha az sorun, daha az cökme, daha cok güvenlik , ve zamandan tasarruf seklinde dönmektedir , söyle düsünelim en basitinden bastaki acilis cizgisi normalde 7-8 defa gecer , xpspeed ten sonra 3 defa da gecer yani : acilista bile kazanilan 4 sn ye türkiede milyonlarca Pc kullanicisi ile carpildiginda TÜRKIYE nin kazanci kac saat veya gündür varin siz hesaplayin .
Amac TÜRKIYE ye hizmet ise bu konuda biz sordum.com olarak xpspeed ile bir damla bile olsa katkimizin olduguna inaniyoruz , bu katkilarimiz vista speed ile devam edecektir.

velociraptor
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

tesekkürler adminim açıklamalar içn..
Kullanıcı avatarı
Sawyer
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen Sawyer »

Sordum'lu olmak baskadır....
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen Bekir 65 »

bilgi icin tesekkürler velociraptor.
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 85 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

Hocam ellerine saglık 4 saniye hızlı sistemlerde belki ama benim makinada 32 saniyeden ilk 16 ya en sonda 13 e düstüydü :D
Kullanıcı avatarı
Sawyer
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen Sawyer »

Ensatech yazdı:Hocam ellerine saglık 4 saniye hızlı sistemlerde belki ama benim makinada 32 saniyeden ilk 16 ya en sonda 13 e düstüydü :D
Kardes ztn asıl hız 2-3 boot'tan sonra belli oluyor...Hissedersin ztn makine rahatlamaya baslıyor.

Kolay Gelsin...

“Kendi ürettiğimiz programlar” sayfasına dön