Türkiye'de her şey çok pahalı yani zengin değilsen özel hastaneye gidemezsin, et alamazsın, her şey lükstür garibana sadece üç beş kuruş yardım parası verirler devletten belki o da asgarî ücretin üçte biri bile etmez.
Insana değer verilmeyen yerlerde genç nüfus azalır ki Türkiye'nin de aynı durumda olduğunu düşünüyorum bu yüzden evlenilse bile boşanmaların ve çocuk yapmaların azaldığını ve çocuk yapma primlerinin yetersiz olduğu için yaygın olarak görüyorum ve bu beni üzüyor.
Mutsuz göçmen neden dönmüyor ?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 933 kez
- Temhem
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 120 kez
Re: Mutsuz göçmen neden dönmüyor ?
Türkiyede son zamanlarada sosyal çürümede dünyada ilk sıralarda ve kaliteli insan sayısıda az yani sırf ben kafa dengi bulmak için forumlara kaçtım çocuk yaşta mecburen dijitale teknoloji ile alakalı yerlere.Kayserilifatih yazdı: 26 May 2026, 09:39 Türkiye'de her şey çok pahalı yani zengin değilsen özel hastaneye gidemezsin, et alamazsın, her şey lükstür garibana sadece üç beş kuruş yardım parası verirler devletten belki o da asgarî ücretin üçte biri bile etmez.
Insana değer verilmeyen yerlerde genç nüfus azalır ki Türkiye'nin de aynı durumda olduğunu düşünüyorum bu yüzden evlenilse bile boşanmaların ve çocuk yapmaların azaldığını ve çocuk yapma primlerinin yetersiz olduğu için yaygın olarak görüyorum ve bu beni üzüyor.