Hayatımız zaten "biri bizi gözetliyor" moduna girmiş, TV izlese ne olur TV izlemese ne olur.?! (not: yatak odası sakıncalı/sakat kırmızı bölge, orada asla TV/PC olmamalıdır.)
Evli olsam en babası internete bağlamam Tv yi olur biter sonuçta internetle veri çekebilirler yoksa eğer Türksat Ve Hotbird uydularından gizli ajanlar gibi kendiliğinden veri çekmiyorlarsa o iş hayal demektir.
Kayserilifatih yazdı: 30 Nis 2026, 00:44
Evli olsam en babası internete bağlamam Tv yi olur biter sonuçta internetle veri çekebilirler yoksa eğer Türksat Ve Hotbird uydularından gizli ajanlar gibi kendiliğinden veri çekmiyorlarsa o iş hayal demektir.
Bazı TV'lerin GPRS Uydu alıcıları var.Cihaz kapalı ve AC güçten ayrı olsa bile sinyal gönderebiliyor.Telemetri de sınır, şeref yoksunların hayalleri ile sınırlıdır.
Benim Tv de uydu alıcısı öyle değildir diye düşünüyorum fakat ekstrem tv lerde olabilir şahsen ben hiç öyle bir şikayet duymadım. Benim Tv kendinden uydu alıcılıdır kendi paramla almıştım fakat asla Sony Trinitron analog tüplü Tv kalitesini tutmadı malum hoparlörü kağıt gibi ince, Sony Tv de bir müzik çalardım Tv üstünde kalem vs. herşey titrerdi hey gidi yıllar hey.
Kayserilifatih yazdı: 30 Nis 2026, 00:50
Benim Tv de uydu alıcısı öyle değildir diye düşünüyorum fakat ekstrem tv lerde olabilir şahsen ben hiç öyle bir şikayet duymadım. Benim Tv kendinden uydu alıcılıdır kendi paramla almıştım fakat asla Sony Trinitron kalitesini tutmadı malûm hoparlörü kağıt gibi ince, Sony Tv de bir müzik çalardım Tv üstünde kalem vs. herşey titrerdi hey gidi yıllar hey.
En basiti ve güvenilir olanı, babadan yada deden kalma "SİYAH-BEYAZ" tüplü TV'yi al koy odaya olsun bitsin.Ne varsa eskiler de var...!!!
Eskiler eskide kalıp bitti artık yani bana dede demelerini istemem. Hani tv yi kupon olarak veren gazeteler olsaydı bir yerden kapardım da devlet onu da yasakladı maalesef.
En son Kayserilifatih tarafından 30 Nis 2026, 00:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.