Pakistanda tuvalet alışkanlığı
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19797 kez
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 932 kez
Re: Pakistanda tuvalet alışkanlığı
Bana da çok garip geldi fakat onların medeniyet anlayışı bu olduğu için takdir etmesem de bir şey diyemiyorum 
- BlueLife
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 46 kez
%90 nın üzerinde İslam inancı olan bir ülkede hiç hoş değil bu durum. Öncelikle sorunu halkta değilde, ilgili yerel yöneticilerde aramak lazım.
Tuvalet yoksa veyahut azsa, tuvalet yapabilir yöneticiler. Tuvaletin yerini bildiren bir görsel yazı vs. ile insanları yönlendirebilirler.
Tabi tuvalet var ise ve yine insanlar böyle şeyler yapıyorsa para cezası gibi bir takım cezalar verilebilir. Pakistan'da böyle bir görüntü görmek ben çok şaşırttı. Umarım ilgili yerel yetkilileri öncelikle cezlandırıp bu saçmalıkları kısa sürede düzeltirler.
Tuvalet yoksa veyahut azsa, tuvalet yapabilir yöneticiler. Tuvaletin yerini bildiren bir görsel yazı vs. ile insanları yönlendirebilirler.
Tabi tuvalet var ise ve yine insanlar böyle şeyler yapıyorsa para cezası gibi bir takım cezalar verilebilir. Pakistan'da böyle bir görüntü görmek ben çok şaşırttı. Umarım ilgili yerel yetkilileri öncelikle cezlandırıp bu saçmalıkları kısa sürede düzeltirler.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10125 kez
Bu kültür falan değil. Bu geri kalmışlık. Bu ilkellik. Bu cahillik. Bu berbat iğrenç ötesi birşey. Milyonlar verseler oraya gitmezdim.
Canımı sokakta bulmadım ben. Keşke şu pakistanı yok eden bi virüs olsa. Allah aşkına bunların dünyaya ne faydası var ?
Canımı sokakta bulmadım ben. Keşke şu pakistanı yok eden bi virüs olsa. Allah aşkına bunların dünyaya ne faydası var ?