Böyle Vicdansızlık Görülmedi/Duyulmadı...!!!

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2506 kez

Böyle Vicdansızlık Görülmedi/Duyulmadı...!!!

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Açıklama :

Kahramanmaraş’ta 5 günlükken hemşire şiddetine maruz kalan Deniz Esin Bozoklar’ın bedensel ve zihinsel engelli kalmasına neden olan anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak :

https://halktv.com.tr/gundem/5-gunluk-b ... i-1002770h
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 929 kez

Re: Böyle Vicdansızlık Görülmedi/Duyulmadı...!!!

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Böyle olaylara karşı insanların sesinin çıkması lazım ki bazı art niyetli sağlık çalışanlarına karşı dikkatli olunsun yoksa küçücük bebek yani bebeğe karşı bu öfke nedir anlamadım
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Kayserilifatih yazdı: 23 Oca 2026, 11:21 Böyle olaylara karşı insanların sesinin çıkması lazım ki bazı art niyetli sağlık çalışanlarına karşı dikkatli olunsun yoksa küçücük bebek yani bebeğe karşı bu öfke nedir anlamadım
Kendisinin yok ya...Sağlıklı bir bebiş, mutlu ve huzurlu bir aile'nin simgesi/göstergesi...Bu da onu kıskandığından sabiye zarar verdi.Amacı anne-baba'ya hiç dinmeyecek bir acı yaşatmak....

Ben mutlu değilsem sizde mutlu olmayacaksınız sapık düşüncesi
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Umarım Allah sana da bir gün böyle bir bebek nasip eder hadi ben neyse de senin vaktin geldi de geçiyor :-D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Kayserilifatih yazdı: 23 Oca 2026, 17:51 Umarım Allah sana da bir gün böyle bir bebek nasip eder hadi ben neyse de senin vaktin geldi de geçiyor :-D
Allah(c.c) sana da nasip etsin ama (burası espiri ===>>) önce bir hatun'a ihtiyacımız var.Biliyorsun tek başına çocuk olmuyor. :-D
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Lanet olsun böyle insanlara. Parmak kadar bebeğie bunu yapan sana bana neler yapmaz ki ?
Bide bu şerefsiz memur olarak kaç sene görev yaptı ? ve kaç sene devletten para kazandı ?
Hemşire diyip geçmeyin arkadaşlar, asgari ücretin kaç katı maaş alıyorlar bunlar.
Bu hemşirelerin genel olarak çoğu sorunlu zaten bizim ülkemizde.

Ispartada askerde hastalandığımda beni gecenin körü bi araca bindirip askerki hastaneye götürüp bırakmışlar.
Cum günü akşam 7 8 gibi fenalaştım. Gerisini hatırlamıyorum. Gözümü açıp kendime geldiğimde pazartesi olmuştu.
ÜStümdeki herşeyi elbise olarak çıkarmışlar. Hemşireler paso gelip iğne serum vurup gidiyordu.
Çok dikkatsiz ve çok özensizlerdi. Hatta birisi koluma damar yolu açayım derken damarı patlattı.
Duvara baya bi kan fışkırdı. Ne yapıyosun dikkat etsene diyince, kapat çeneni be yeter sus paso sizinle uğraşıyoruz zaten gibi bi sürü laf etti.
Bence bunlar psikolojik teste tabi tutulmadan hemşire falan yapılmamalı.
Yok öyle 80 90 bin maaş almak.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

burak35 yazdı: 26 Oca 2026, 16:13 Lanet olsun böyle insanlara. Parmak kadar bebeğie bunu yapan sana bana neler yapmaz ki ?
Bide bu şerefsiz memur olarak kaç sene görev yaptı ? ve kaç sene devletten para kazandı ?
Hemşire diyip geçmeyin arkadaşlar, asgari ücretin kaç katı maaş alıyorlar bunlar.
Bu hemşirelerin genel olarak çoğu sorunlu zaten bizim ülkemizde.
Burası çok doğru.... :arrow:
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Bu hemşire tutuklanmış diye duydum haberlerde
Seder
Bit
Bit

Mesaj gönderen Seder »

Bence Tipobet Blog ekosistemini takip edenler için pratik ve hızlı bilgi sunan bir kaynak. Özellikle güncel giriş adresleri, kampanyalar ve platformla ilgili temel duyurular net bir dille aktarılıyor. Uzun analizler yerine kısa ve doğrudan içerikler sunması, “sadece bilmem gerekeni söyle” diyen kullanıcılar için avantaj. Blog, sektörü yakından izlemek ve değişikliklerden haberdar olmak isteyenler için işe yarıyor. Elbette daha derin strateji veya eğitim içerikleri isteyenler için tamamlayıcı kaynaklara da ihtiyaç olabilir.