Aşağıdaki ekran görüntüleri GNU/Linux Mint 22.2 MATE v1.26.2 x64 OS sisteminden ama yazılımın Windows ve MAC versiyonları da vardır.Kullanın pişman olmazsınız.
24 abartılı. kimse 24 haneli şifre kullanmaz. o kadar uzun şifreyi kimse kullanmak bile istemez. gereksiz uzun çünkü.
Ya hiçbişey gelmediyse aklına en basitinden git, üniversitedeki okul numaranı şifre yap.
ben yaptım mesela. TC gibi uzunluğu. Çok uzunda değil.
şimdi baktım, üniversitedeki okul numaram 9 haneliymiş. Bu bile uzun bana göre. Ama arada kullanıyormuşum.
burak35 yazdı: 17 Oca 2026, 00:43
24 abartılı. kimse 24 haneli şifre kullanmaz. o kadar uzun şifreyi kimse kullanmak bile istemez. gereksiz uzun çünkü.
Ya hiçbişey gelmediyse aklına en basitinden git, üniversitedeki okul numaranı şifre yap.
ben yaptım mesela. TC gibi uzunluğu. Çok uzunda değil.
şimdi baktım, üniversitedeki okul numaram 9 haneliymiş. Bu bile uzun bana göre. Ama arada kullanıyormuşum.
Ben kullanıyorum.Sen daha , şifrelerinin ele geçirilip elinden uçmamış, bundan dolayı böyle rahat rahat yazabiliyorsun.
Kayserilifatih yazdı: 17 Oca 2026, 01:13
Ele geçirecekleri şifrem pek yok çünkü şifre isteyen mecralarda çoğunlukla yokum, geçirseler bile çoğu hesabım fakedir oradan bir şey yapamazlar
Valla internette kişisel bilgim yok. şifrelerimde uzun ve karmaşık. lakin 24 abartılı. 8 9 haneli şifre çok rahat yetiyo bana.
istersen 24 değiş 34 haneli şifre kullan. keyfin bilir.
Kayserilifatih yazdı: 17 Oca 2026, 14:50
Aynı fikirdeyim isteyen 100 rakamlı şifre de kullanır beni ilgilendirmez herkesin keyfine kalmıştır o
burak35 yazdı: 17 Oca 2026, 14:15
Valla internette kişisel bilgim yok. şifrelerimde uzun ve karmaşık. lakin 24 abartılı. 8 9 haneli şifre çok rahat yetiyo bana.
istersen 24 değiş 34 haneli şifre kullan. keyfin bilir.
Sizleri anlamak gerçekten zor bazı zamanlar, açılan forum konusunu nereye çekiyorsunuz.