Windows 7 sistem içinden orijinal olarak alınmış sistem sesleri ve duvar kağıtları bulunmaktadır. Duvar kağıtlarından istediğinizi seçip sistemde kullanabilirsiniz ya da nostalji olsun diye de indirebilirsiniz karar sizlerindir. Herkese keyifli kullanımlar dilerim.
Benim de Windows 11 24H2'de Windows 7 ses şemalarını kullanma fikrim var bir ara onun üzerinde de çalışacağım.
https://archive.org/details/windows-7-o ... -kagitlari
Windows 7 Sistem Sesleri Ve Duvar Kağıtları
- Kayserilifatih
- Petabyte3

- Teşekkür etti: 720 kez
- burak35
- Zettabyte2

- Teşekkür etti: 9528 kez
Re: Windows 7 Sistem Sesleri Ve Duvar Kağıtları
İndirip inceledim. Güzelmiş. Orjinal olması hoş. Bende bikaçtanesi varmış. O yüzden wallpaper arşivime eklemedim tabi.
Ama yinede kullanmak isteyenlerin işine yarar diye düşünüyorum. Teşekkürler. Umarım archive org ilerde gümlemez. Yoksa çok üzülürüz.
Keşke maddi imkan olsa bağış atabilsem
Ama yinede kullanmak isteyenlerin işine yarar diye düşünüyorum. Teşekkürler. Umarım archive org ilerde gümlemez. Yoksa çok üzülürüz.
Keşke maddi imkan olsa bağış atabilsem
- Kayserilifatih
- Petabyte3

Sürekli çöküyor yine bir kaç gün önce hesabıma giremedim ve dosya yükleme hızı acayip yavaştı. Umarım ileride tamamen çökmez. Indirip denediğin için teşekkürler
- burak35
- Zettabyte2

Aynen upload hızı aşırı düştü özellikle son 1 kaç senede.
Mesela ben 2023 te üye olmuşum. Üye olduğum dönemlerde hep aynı gün içinde birden fazla iso dosyası bile yüklemişim.
Şuan böyle birşey yapmak artık mümkün bile değil.
En son fifa serilerini upload ederken yaklaşık 1 güne yakın laptopu açık bırakmak zorunda kalmıştım.
https://archive.org/details/@burakxyz
Mesela ben 2023 te üye olmuşum. Üye olduğum dönemlerde hep aynı gün içinde birden fazla iso dosyası bile yüklemişim.
Şuan böyle birşey yapmak artık mümkün bile değil.
En son fifa serilerini upload ederken yaklaşık 1 güne yakın laptopu açık bırakmak zorunda kalmıştım.
https://archive.org/details/@burakxyz
- Kayserilifatih
- Petabyte3

Ben 7 gb Windows 11 yükledim Twre için yapıp ilgili konusunda sizlerle paylaştığım sistemi yüklemek tam 2 aaat sürmüştü bir de üstüne "sabırla bekleyin paylaşımınız işleniyor" gibisinden bir yazı gelmiş ve bu yazı da tam 1 saat sürmüştü yani 7 gb isoyu yüklemek tam 3 saatimi almıştı 
- Kayserilifatih
- Petabyte3

Senin internet hızın yavaş olduğundan dolayı olabilir. Ben kısa süre önce birleşerek kapanan özel hastanenin halka açık olan internetinden 2.7 Mbps hızında iso dosyası indiriyordum zamanında ve dosya paylaşımı da belirgin şekilde hızlı oluyordu.
- burak35
- Zettabyte2

İnternet hızım yavaş değil hızlı. 35 mb. Upload hızıda 12 mb. Archive org daki sorunlardan ötürü upload o siteye çok yavaş oluyor.
Yoksa archive org ilk hesap açtığım zamanlardaki upload hızında olsa, 1 iso dosyasını yüklemek 1 saatten az sürüyor zaten.
Yoksa archive org ilk hesap açtığım zamanlardaki upload hızında olsa, 1 iso dosyasını yüklemek 1 saatten az sürüyor zaten.