Hangi Mesajlaşma Uygulaması daha kullanışlı
- Email Bot
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
Hangi Mesajlaşma Uygulaması daha kullanışlı
Whatsapp mı, Viber mi, Line mı ? Hangi uygulama daha kullanışlı ?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 15962 kez
Re: Hangi Mesajlaşma Uygulaması daha kullanışlı
WhatsApp - Amerikan , Viber - Japon , Line Japon. Aralarındaki en berbat yazılım (Ki yazılım demeye bin şahit gerek) WhatsApp dir , uzak mesafelerde konuşturmaz , stabil değildir, Kullanıcıyı sinir eder ve tüm verileri CIA ile paylaşır. WhatsApp nin sahibi olan yahudi Mark Zuckerberg birçok ülkeye rüşvetler vererek Viberin kullanımını engelletmiştir. Mesela Viber Türkiyede kullanılamıyor diye biliyorum.
WhatsApp nin yeni diye sunduğu BÜTÜN Özellikler Viber'den ÇALINTIDIR. Benim bu üçü arasındaki kalite sıralamam :
1. Viber
2. Line
3. WhatsApp
Not : bu üçünüde yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorumdur.
WhatsApp nin yeni diye sunduğu BÜTÜN Özellikler Viber'den ÇALINTIDIR. Benim bu üçü arasındaki kalite sıralamam :
1. Viber
2. Line
3. WhatsApp
- Kayserilifatih
- Petabyte2

- Teşekkür etti: 681 kez
Ben hiçbirini de sevemedim çünkü hepsi de işime yaramıyor sadece millet WhatsApp'ı daha çok çok kullanıyor diye kısmen belli bir dönem kullandım onun dışında ne Viber ne WhatsApp ne de Line beni pek sarmadı.
- TRWE_2012
- Exabyte3

- Teşekkür etti: 1935 kez
Ben yeni yeni "WhatsApps" kullanmaya başladım.velociraptor yazdı: 12 Eki 2025, 19:05 WhatsApp - Amerikan , Viber - Japon , Line Japon. Aralarındaki en berbat yazılım (Ki yazılım demeye bin şahit gerek) WhatsApp dir , uzak mesafelerde konuşturmaz , stabil değildir, Kullanıcıyı sinir eder ve tüm verileri CIA ile paylaşır. WhatsApp nin sahibi olan yahudi Mark Zuckerberg birçok ülkeye rüşvetler vererek Viberin kullanımını engelletmiştir. Mesela Viber Türkiyede kullanılamıyor diye biliyorum.
1. Viber
2. Line
3. WhatsApp