Sharpkeys Hakkında

Kurulum gerektirmeyen (portable) programların paylaşım alanıdır..
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 932 kez

Re: Sharpkeys Hakkında

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Sistem adına yapılan kişisel ayarlar nedeniyle sistem belki hatalı çalışıyor da olabilir bir de Windows 10 1709 sistemini ben sıkıntılı olarak biliyorum o yüzden güncel Windows 10 sistemlerine göre sorunlarının daha fazla olması doğaldır
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10125 kez

Mesaj gönderen burak35 »

4.8 haricinde diğerlerini kuramadım. Zaten sisteminizde yüklü dedi. Bundan sonra ellemeyeyim en iyisi. Birazdan visual C paketlerine geçeceğim.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Visual C paketlerinin sisteme sorunsuz kurulacağını düşünüyorum fakat Windows 7 ve Windows 8 zamanlarında yüklenmesi için bazı paketlerin Windows Update'nin açık olması şart koşuluyordu şimdi o olay kaldırılmış, Windows Upate engelli olsa bile rahatlıkla kurulum yapılabiliyor.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

4.8 kurduktan sonra bıraktım. Diğerlerini yüklemeye gerek yok sanırım. En kısa sürede Visual C paketlerine geçeceğim.
Yalnız sistemi resetlerken bilgisayarınız hazırlanıyor bilgisayarınız kapatmayın ekranında çok uzun süe takılı kaldı.
Bende laptopun şarj aletini sök tak yaptım. Sabaha kadar oturup onumu beklicem. Yeter artık. işleri biraz hızlandırsınlar.
Daha çok işimiz var. Zaten biraz rahatsızım. Anca anca yeni yeni kendime geldim. Daha sonra anlatırım belki...
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Visual C paketlerinide kurup resetledim. Vatana millete hayırlı olsun. :kafasalla:
Resim
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Sistemin güncellemeler uygulanıyor deyip kalması normal çünkü sistem net 4.8'i program olarak değil güncelleme olarak görüyor o yüzden sistemin yeniden başlatmada biraz bekletmesi normaldir. Hayırlı olsun diyorum.

Bu aralar kime sorsam hasta ve hiç kolunu kaldıracak hali yok, ben bunu mevsim değişikliklerine bağlıyorum. Hasta olan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.