Erkeklerin Önce Ölmesinin Asıl Nedeni | Dr. Berg Türkçe
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19134 kez
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 862 kez
Re: Erkeklerin Önce Ölmesinin Asıl Nedeni | Dr. Berg Türkçe
Ben erkeklerin kadınlardan daha stresli koşullarda yaşadığını düşünüyorum biraz da erkeklerin kadınlara göre daha hızlı yaşlandığını ve erken öldüğünü düşünüyorum tabii günümüzde kadınlar da iş hayatına atılmaya devam ettikçe ileride bu döngü eşitlenecek mi bekleyip göreceğiz
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19134 kez
Re: Erkeklerin Önce Ölmesinin Asıl Nedeni | Dr. Berg Türkçe
internet videolarındaki Profesörlerden dinlediğim ve son deneylerle de doğrulanan araştırma sonuçları :
1. Kadınlarda iki savunma mekanizması bulunur , Erkeklerde sadece bir , eğer virüsler bu savunma mekanizmasını aşarsa erkek hastalanır , oysa kadında ikinci koruyucu mekanizma devreye girer (Bakınız ingiliz üniversitelerinden birinin yaptığı son araştırmalar)
2. Kadının Çocuk doğurması sebebi ile kanının yenilendiği ve bu doğurma eyleminin ömrü uzattığı söyleniyor.
Kısacası Doğada değerli olan Biz erkekler değil , Kadınlardır , zaten makanizma bile bunu kanıtlıyor.
1. Kadınlarda iki savunma mekanizması bulunur , Erkeklerde sadece bir , eğer virüsler bu savunma mekanizmasını aşarsa erkek hastalanır , oysa kadında ikinci koruyucu mekanizma devreye girer (Bakınız ingiliz üniversitelerinden birinin yaptığı son araştırmalar)
2. Kadının Çocuk doğurması sebebi ile kanının yenilendiği ve bu doğurma eyleminin ömrü uzattığı söyleniyor.
Kısacası Doğada değerli olan Biz erkekler değil , Kadınlardır , zaten makanizma bile bunu kanıtlıyor.