CrystalDiskInfo 9.7.0 (Güncellendi)

Sadece freeware (Ücretsiz) program paylaşımlarının yeraldığı alan
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10128 kez

Re: CrystalDiskInfo 9.7.0 (Güncellendi)

Mesaj gönderen burak35 »

Anlamıyorsunuz. Neyse tekrar aynı şeyi yazmama gerek yok. Windows dolu rufuslu bellek format ekranına geliyor.
Ventoyla gelmiyor. Dil klavye türü seçilen yer gelmiyor ventoyda. İçinde linux yok. Sadece windows 10 sürümleri var.
Uefi değil legacy biçimlendirdim. Yine aynı. Sanırım ventoy casperdaki anakartla uyumsuz.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 933 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Ventoyla ben de sorun yaşadığımdan sistemleri bir isoda birleştirmeyi tercih ediyorum o anlamda sorun yaşamadım eğer ventoy uyumsuzsa mecburen tek tek iso dosyası yazdırarak format atmak zorunda kalacaksın ya da isoları tek bir iso dosyasında birleştireceksin.
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3931 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

burak35 yazdı: 26 Haz 2025, 00:36 Anlamıyorsunuz. Neyse tekrar aynı şeyi yazmama gerek yok. Windows dolu rufuslu bellek format ekranına geliyor.
Ventoyla gelmiyor. Dil klavye türü seçilen yer gelmiyor ventoyda. İçinde linux yok. Sadece windows 10 sürümleri var.
Uefi değil legacy biçimlendirdim. Yine aynı. Sanırım ventoy casperdaki anakartla uyumsuz.
Tekrar anlatıyorum. Kalıba windows yazdırdığın konusunda hemfikiriz orada sorun yok. Ventoy uygulaması usb bellleği bootable yaparken linux dağıtımlarının bootable olmasını sağlayan grup app ini kullanıyor. Dolasıyla ventoy başlangıç ekranı bir nevi linux dağıtımının grup menüsü oluyor. Yani kabaca ventoyu işletim sistemi olmayan sadece bootable başlangıç menüsü olan, daha ileri gitmeyen bir linux dağıtımı gibi düşün.

Eski sistemlerde linux uygulaması olan grup un sorunu var. Ventoy en güncel grup app ini kullanıyor. Ventoy bu yüzden eski sistemler ile uyumsuz.
Sanırım ventoy casperdaki anakartla uyumsuz.
Civar üretim tarihlerine yakın sistemlerin çoğu ile uyumsuz
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10128 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Keşke uyumlu olsaydı. Flah bellek 32 gb lık. İçine birçok iso atar kullanırdık ne güzel.