internet sağlayıcısı önerisi destek

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
ahmetyazıcı
Bit
Bit
Teşekkür etti: 2 kez

internet sağlayıcısı önerisi destek

Mesaj gönderen ahmetyazıcı »

Son 1 yılda 2 farklı sağlayıcı değiştirdim ama hep bir sorun çıktı ya hız düşüyor ya kopmalar oluyor.gerçekten uzun vadede sorun çıkarmayan bir internet firması istiyorum biraz araştırınca Turkneti öneriyorlar çevremdekilerde memnun fikirlerinize göre hareket etmek istiyorum
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 928 kez

Re: internet sağlayıcısı önerisi destek

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

TurkNet, taahhütsüz olması ve hız odaklı olduğunu iddia etmesiyle yavaş yavaş yaygınlaşan bir firmadır lakin internet bağlantısının kalitesi büyük ölçüde bulunduğun bölgedeki internet altyapısına bağlıdır yani bulunduğun bölgedeki internet altyapısı güçlüyse ve tanıdıkların genel olarak Türknet'ten memnunlarsa denemek biraz daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum

Karar vermeden önce çevrendeki Türknet kullanan kişilerden ve Türknet'in web sitesi üzerinden adresine özel olarak altyapı sorgulaması yapman senin faydana olacaktır.

Bu sorgulama sonucunda alabileceğin maksimum hızı ve hangi altyapının (fiber, VDSL, ADSL) kullanılacağını görebilirsin. Eğer altyapın eski veya yetersizse, hız ve kopma sorunları yaşaman muhtemeldir.

Türknet genelde kendi altyapısını kullandığını söylüyor fakat bize internet bağlamak için zamanında 2022 civarında evimize geldiklerinde Türk Telekom bağlantı bilgilerinin olduğu küçük bir plastik kimlik gibi bir kağıt bırakmışlardı kablo çektikleri evimizin girişindeki kablolarla dolu olan bağlantı yerine ki bu da bana Türknet'in, Türk Telekom'un kendisinin olan internet altyapısını kullandığını düşündürmüştür.

Eğer Türk Telekom'da hep sorun yaşıyorsan internet bağlantısında Türknet'le de sorun yaşama ihtimalin yüksek olabilir diye tahmin ediyorum.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Turkcell superonline öneririm.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Fiyat pahalılığını dert etmiyorsan Türkcell Suoeronline güzeldir fakat Turknet uygun fiyatlı olduğu için tercih edilir genelde fakat Türk Telekom'un interneti de oldukça pahalı olmaya başladı Vodafone'un internetini zaten sevmem. Uygunu fiyat olarak senin için hangisiyse onu tercih etmeni tavsiye ederim
ahmetyazıcı
Bit
Bit
Teşekkür etti: 2 kez

Mesaj gönderen ahmetyazıcı »

Teşekkür ederim desteğiniz için
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4