USA polisi Avustralyalı muhabir Lauren Tomas'i plastik mermi ile vurdu
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19690 kez
USA polisi Avustralyalı muhabir Lauren Tomas'i plastik mermi ile vurdu
ABD'de göçmenlere yönelik sınır dışı etme politikaya karşı protesto gösterileri üçüncü gününde devan ediyor.
9News Australia'nın ABD Muhabiri Lauren Tomasi polisin eylemcilere yönelik sert müdahalesi sırasında plastik mermi ile vuruldu. Kanal o anları sosyal medya üzerinden, "ABD Muhabiri Lauren Tomasi, Los Angeles Polis Teşkilatı'nın Los Angeles'ın kalbindeki protestoculara plastik mermi atması sonucu çapraz ateşe yakalandı" ifadeleri ile paylaştı. Bacağından vurulan Tomasi acılı ifadesi izleyenlerin dikkatini çekti.
ABD daha önce pek çok defa başka ülkelerde çıkan toplumsal olaylara yönelik kolluk kuvvetleri tarafından yapılan müdahaleleri kamuoyu önünde kınadı.
Kaynak :
https://www.odatv.com/guncel/tum-dunyay ... -120101876
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 927 kez
Re: USA polisi Avustralyalı muhabir Lauren Tomas'i plastik mermi ile vurdu
Trump'ın "kimse askerimize, polisimize tüküremez, onla tükürürse biz de vururuz" sözü ilginçti.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Re: USA polisi Avustralyalı muhabir Lauren Tomas'i plastik mermi ile vurdu
Görüntüler kötü. Umarım kimse ölmez. Amerikada trumpta kaşınıyor. İnsanlar amerikada olay çıkarmaya çokta meraklılar. Herkes silahlı tabi.
polislerde vur yetkiside var. Benim anlamadığım haberciler neden o kadar yaklaşıyorlar polise? Haberlerde bu olayı biraz izledim.
Muhabire gelen plastik mermi değil gaz fişeği dediler.
Buarada göstericinin üzerindeki orak çekiçli bayrak hoşuma gitti tabi. Nede olsa rengi bile çok güzel.
Sarı ve Kırmızı.
polislerde vur yetkiside var. Benim anlamadığım haberciler neden o kadar yaklaşıyorlar polise? Haberlerde bu olayı biraz izledim.
Muhabire gelen plastik mermi değil gaz fişeği dediler.
Buarada göstericinin üzerindeki orak çekiçli bayrak hoşuma gitti tabi. Nede olsa rengi bile çok güzel.
Sarı ve Kırmızı.