Yok. O freedos olarak alınmış. Win11 kurdum. Sahibine teslim ettim. Arkadaşın cihaz.burak35 yazdı: 30 May 2025, 14:10 Videolar güzel. Eline salık. O idepad laptop nerden geldi ya ? ikinci el mi aldın ?
Teşekkürler.

Yok. O freedos olarak alınmış. Win11 kurdum. Sahibine teslim ettim. Arkadaşın cihaz.burak35 yazdı: 30 May 2025, 14:10 Videolar güzel. Eline salık. O idepad laptop nerden geldi ya ? ikinci el mi aldın ?

Piyasada öyle bolluk var ama düşmüyor. Sabit. Bozuk para gibi. Değerler belli. Hızlı satmak isteyen 3 aşağı 5 yukarı veriyor.burak35 yazdı: 01 Haz 2025, 00:24 Yeni seri ürün çıktıkça eski seri ürünün fiyatı düşmesi lazım. Evet, ama düşmüyor işte.

Abi şuan kampanyalar başladı. Bütün siteler paket pc satışı yapıyor. 38-40 bandına rtx5060ti 16gb lı kasalı sistemler doldu. Okullar da tatil birde artık şirketler 2bin tl karına sistem satıyor. 1000tl karına sıfır kutulu ekran kartı satan biliyorum. Sürüm den kazanıyor.velociraptor yazdı: 01 Haz 2025, 12:38 Yaz aylarına giriliyor haziran temmuz , Bilgisayar satışlarının dip yaptığı bu sebeple de fiyatlarında dibi bulduğu aylardır genelde Ağustos ayında fiyatlar artmaya başlar , kısacası bilgisayar haziran veya Temmuzda alınır.