Evinizde Difenbahya (Ağlayan çiçek) varsa dikkat

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19703 kez

Evinizde Difenbahya (Ağlayan çiçek) varsa dikkat

Mesaj gönderen velociraptor »

Kırılınca, suyu yüzüme ağzıma doğru sıçradı. Refleksle temizleyeyim derken bu şekilde oldu.Bir sağlıkçı olarak böyle bir vaka olacağım aklımın ucuna dahi gelmezdi. Birçok kişi paylaş bilmeyenler bilgilensin dedi, sizler de bilgilenin diye bu videoyu paylaşıyorum. Çocuklarınız, evcil hayvanınız varsa bu bitkiyi evinizde tutmayın! Ben iyice sarıp çöpe attım siz de öyle yapın lütfen. Çok seven hatırası olduğunu söyleyenler var onlar da atmazsa bile çok dikkat etsinler. Ben iyiyim.

Diğer bir yorumcu :
Maalesef anında kana karışıyor zehirli bir çiçek 1 yaşında bende oğlumu kaybediyordum saniyelerler Doktorlar kurtardı Allah razı olsun doktorlardan bize evlat acısı yaşatmadılar saniyeler içimde hayat durdu oğlumun kalbi durdu kanına zehir karıştı şükürler olsun geçti gitti yıllar oldu ama demem o ki kimse evde tutmasın atsın koyamazsanız Allah göstermesin kimseye göstermesin diyorum.
Kaynak :
https://www.instagram.com/reel/DJrqtDlNvOB/
https://www.cnnturk.com/turkiye/bircok- ... ti-2289279
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 929 kez

Re: Evinizde Difenbahya (Ağlayan çiçek) varsa dikkat

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Bizde ısırgan var onu besliyoruz ne zaman elim değse sürekli ısırıp kızartıyor. Difenbahya bitkisi bizde yok o yüzden bizim için sorun yok fakat olanlar da daha bilinçli ve tedbirli olmak anlamında bu videoyu ve haberi izledikten sonra daha doğru şekilde bu bitkiyi imha edebilir ya da kontrollü şekilde isterlerse yetiştirmeye devam edebilirler bu onlara kalmış bir karardır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Re: Evinizde Difenbahya (Ağlayan çiçek) varsa dikkat

Mesaj gönderen burak35 »

Bunu izlemiştim akşam. Biara bu çiçeği akrabalarımın evinde falan bikaç kez görmüştüm. Kötü görünüyo bence. İnsanlar nesini sevmiş anlamadım.

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön