@mehoaga Değerli Forum Üyesi Senin İçin Çok Güzel Ve Basit Bir Sürücü Yükleme Yöntemi Deneyimledim.

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2539 kez

Re: @mehoaga Değerli Forum Üyesi Senin İçin Çok Güzel Ve Basit Bir Sürücü Yükleme Yöntemi Deneyimledim.

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

mehoaga yazdı: 05 May 2025, 17:20 Abisi senin gösterdiğinde program files yazıyor ama bende zip dosyasının içeriğini yine programın olduğu dizine çıkarmıştım. Ve dediğin gibi zaten drivers yazan yerede beim daha önce driverbackup ile aldığım yedek dosyalarını olduğu gibi "drivers" klasörünün içine atmıştım zaten yine denedim ayrıca blototh içindeki MediaTek Bluetooth Adapter klasörünü drivers klasörüne aldım ama yine aynı. Bu program diğerleri gib değil yani instal yaptığında progrsm filesin içine atsın ama değil. Attığım resimde ne görüyorsan odur kardeşim.

Şöyle bir şey yaptım ama yine aynı.
Resim
Bak işte yaklaştın o Acer backup dizinini "drivers" dizinin içine komple at sonra yazılımı yönetici olarak çalıştır bu kadar.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

Re: @mehoaga Değerli Forum Üyesi Senin İçin Çok Güzel Ve Basit Bir Sürücü Yükleme Yöntemi Deneyimledim.

O MediaTek... diye başlayan sürücü dizini de Acer Backup dizinin içinde olması gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

Mesaj gönderen mehoaga »

Birde böyl e yaptım ama yine aynı sonuç.
Resim
Yani orogramın klasörünü program filesin içine aldım. attığım resim daha iyi anlatır galiba.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

mehoaga yazdı: 05 May 2025, 17:58 Birde böyl e yaptım ama yine aynı sonuç.
Resim
Yani orogramın klasörünü program filesin içine aldım. attığım resim daha iyi anlatır galiba.
Evet böyle olacak şimdi yazılımı "Yönetici olarak" başlat .Unutma sen 64bit işletim sistemi kullanıyorsun. (.exe dosyalarından x64 diye başlayan dosyayı çalıştıracaksın)
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

Yaptım ama yine bom boş ekran geliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

mehoaga yazdı: 05 May 2025, 18:05 Yaptım ama yine bom boş ekran geliyor.
şöyle yap...

Acer Backup dizin ismini acer_backup şeklinde değiştir.(belki boşluk karakterini kabul etmiyor olabilir)
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

TRWE_2012 yazdı: 05 May 2025, 18:08
şöyle yap...

Acer Backup dizin ismini acer_backup şeklinde değiştir.(belki boşluk karakterini kabul etmiyor olabilir)
Aynen dediğini yaptım yine aynı.
Resim
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

mehoaga yazdı: 05 May 2025, 18:18
TRWE_2012 yazdı: 05 May 2025, 18:08
şöyle yap...

Aynen dediğini yaptım yine aynı.
Resim
Acer'in "A"sı küçük olacak....
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

TRWE_2012 kardeşim bu program üzerinde yapmamız gereken değişiklik varmı. Program gayet güzel çalışıyor ama her dediğini harfiyen yaptım yine aynı yine aynı programın içeriği boş geliyor.

Onuda yaptım acer_backup diye programın içi yine boş.
Hatta ve hatta program filesin içine aldıktan sonra yeniden başlattım. Ve yönetici olarak açıyorum.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

mehoaga yazdı: 05 May 2025, 18:23 TRWE_2012 kardeşim bu program üzerinde yapmamız gereken değişiklik varmı. Program gayet güzel çalışıyor ama her dediğini harfiyen yaptım yine aynı yine aynı programın içeriği boş geliyor.
Bak ben bu kadar dizin ismi dahi değiştirmedim...
Resim
Sonuç :

Dizin ismi\sürücü dizin ismi şeklinde listeledi.
Resim
Sen bana şu acer_backup dizinin tam ekran görüntüsünü bir atsana belki bir dosya (tahminim, önceki yazılımın .ini dosyası yazılım ile çakışıyor ) bu listeyi göstermeye mani oluryordur.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

Abisi tamam kardeşim resim geliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

mehoaga yazdı: 05 May 2025, 18:33 Abisi tamam kardeşim resim geliyor.
Resim
Dizin alt kısmında birşey var mı (SYSTEM dizininin altında) (mesela üstünde Componet diye isimlendirilmiş dizin var, tamam peki alt tarafında ne var onu soruyorum)
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

Saygıdeğer kardeşim;
Sana ne kadar teşekkür etsem az dır. Valla hakkın zor ödenir. Benim için çok uğraştın didindin ama nedense benim Acer da mı bir p.. çltuk var microsfttamı yoksa programdamı demeden önce program güzel işlevini yerine getiriyorda Maalesef benim Acer da nedense olduramadım. O ilaveten dediğin "restore.ini" dosyasını da sildim oda iş görmedi. Sonradan yedeklemeyle ilgili verdiğin driver magician programını sen bana tavsiye etmeden epey zaman önce indirmiştim. Ama masa üstüne çıkardığı klasörü ben D sürücüsüne atmıştım. Ama programı aktif ettiğim zaman D ye attığım klasörü görmedi yani gösteremedim. Her neyse bayağı bir uğraştıktan sonra zorlana zorlana daha önce Tarkan hocamızın verdiği yerden Acerin uhd grafik kartını Tekrar indirdim ve elle manuel olarak yüklemeyi becerledim. Birde senin uyarını dikkate alaraktan windowsu çökerttim. Hay çökertemez olsaydım bu seferde yükleme kısmında "komut ekranını getirdim ama diskpart yazdıktan sonra list volume yazıyorum sürücülerin hiç biri yok. Hayde tekrar masaüstünden cmd komutuyla yazdımı oluyor. Bende ordan elle E sürücümden yüklemeyi başardım ama aksi şeytan windowsun ğzerine kurmuşum. Neyse senin o programı denedim hani gui falan diye bahsediyordun ya sıfır yüklü windowsta olay yine aynı. Bende driver magicianı kurdum tekrar dan ordan denemeye devam ettim. Sonunda yaptım ama bende bittim ama. Aslında Bana ilk ekran kartını yüklemesi ondan sonra wifi bağlantısı lazım. wifi bağlantııs olmaynca hiçbir şey yapamıyorum. Ekran kartını sonra yüklesemde olur.
Kardeşim sözün özü sana minnettarlığım sonsuza dönüştü. Yaptığın yardımlar,destek ve tiyolardan dolayı çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum.Elleriine kollarına ve emeklerine sağlık. İYİKİ VARSINIZ. Selametle kalasın. Sevgi ve saygılarımla.
Not: sorduğun soruya gelince:
"Dizin alt kısmında birşey var mı (SYSTEM dizininin altında) (mesela üstünde Componet diye
Resimde ne görünüyorsa onlar hariçten bir şey yoktur.isimlendirilmiş dizin var, tamam peki alt tarafında ne var onu soruyorum)"
Resimde ne görünüyorsa o var hariçten başka bişey yoktur.

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön