Gece'nin üçünde bilgisayar başındayım.Gözüme uyku girmedi.Şu @mehoaga isim değerli forum üyesinin sorunun gerçekçi yazılım bazlı bir çözüm bulma gayesi ile internettin altını üstüne getirdim.Biraz da AL asistanımın yardımları ile aşağıdaki resimli forum konusunu oluşturuyorum.
İmdi @mehoaga benim bu yazdıklarımı iyice bakarak/inceleyerek kendi kendine yapmaya çalış...(artık bundan ötesi yok basitlik bakımından)
YEDEKLİ SÜRÜCÜ DİZİNİNDEN SÜRÜCÜLERİ DONANIMA YÜKLEME REHBERİ
(temiz kurulum olması şart)
ADIM-1 : (Gerekli yazılımın indirilmesi (ekran görüntüsünde ne görüyorsan o ))

ADIM-2 : (Yazılımı uygun bir yere yerleştir ve 64bit işletim sistemi kullandığından dizinindeki x64 ile başlayan .exe dosyasına sağ tık yaparak masaüstüne bir kısayol at)

ADIM-4 : (Şimdi yazılımın masaüstündeki kısayolu'nu "Yönetici olarak" çalıştır.Bu arada Windows Defendar baş belasının "Gerçek Zamanlı Korumasını" geçici devreden çıkart ki sana salça olmasın (yani işlemlere müdahale etmesin...)

ADIM-5 : (Yazılım'ın GUI (arayüz tasarımı) aynen aşağıdaki gibidir.Dikkat edersen, kendinin özel yedek sürücü dizini adı ile yazılım'daki her bir sürücünün başındaki ad aynı,bu yazılımın senin kendi özel sürücü dizinini tanıdığını ve taradığını gösterir.Yapman gereken , ister tek tek işaretleyerek kur, yada yukarıdan "Hepsini Seç" butonuna basarak tek tıklama ile kur(yeşil buton).Yalnız bu aşamada sistemin internet bağlantısı olmasın yoksa ekran görüntüsündeki gibi en üsttekini de indirip kurar.Bizim amacımız online sürücü güncellemek değil, çevrimdışı yedekten sürücü yüklemek.Sistemin İnternet bağlantısını kes , ve yazılımın arayüzünün sol tarafındaki "Yenile" butonuna bas....Liste yenilensin.)

Ha bu arada sordum.net'e bir ekmek (makale konusu) daha çıktı hadi hayırlısı....
TRWE_2012
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı