Firefox yer imlerimdeki sekmelerin veya klasörlerin rengini nasıl değiştiririm

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Email Bot
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 2 kez

Firefox yer imlerimdeki sekmelerin veya klasörlerin rengini nasıl değiştiririm

Mesaj gönderen Email Bot »

Merhaba,Firefox yer imlerimdeki sekmelerin veya klasörlerin rengini değiştirebilmemi ve özelleştirebilmemi sağlayan herhangi bir araç olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim, selamlar.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte3
Exabyte3
Teşekkür etti: 1544 kez

Re: Firefox yer imlerimdeki sekmelerin veya klasörlerin rengini nasıl değiştiririm

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Email Bot yazdı: 03 May 2025, 11:01 Merhaba,Firefox yer imlerimdeki sekmelerin veya klasörlerin rengini değiştirebilmemi ve özelleştirebilmemi sağlayan herhangi bir araç olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim, selamlar.
Bildiğim kadarı ile öyle bir firefox özelliği yok olsa en başta ben kullanırdım ama eklenti deposuna bir göz at belki istediğin özellikleri karşılayan bir firefox eklentisi vardır.
Kayserilifatih
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 504 kez

Re: Firefox yer imlerimdeki sekmelerin veya klasörlerin rengini nasıl değiştiririm

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Ben böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşünüyorum. Firefox depoda böyle bir özellik olduğuna dair internette de öyle bir kaynak bulamadım.

Not; Yapay zeka bu konuda araştırın belki olabilir diye pozitif bir havada takılıyor ama açıkça böyle bir şey yok diyemiyor. :-D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte3
Exabyte3

Kayserilifatih yazdı: 03 May 2025, 12:10 Ben böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşünüyorum. Firefox depoda böyle bir özellik olduğuna dair internette de öyle bir kaynak bulamadım.

Not; Yapay zeka bu konuda araştırın belki olabilir diye pozitif bir havada takılıyor ama açıkça böyle bir şey yok diyemiyor. :-D
Sen bu yapay zeka'ya baya bir taktın (hoşlanmıyorsun bu YZ'den)
Kayserilifatih
Terabyte1
Terabyte1

Takmak degil de hep pozitif takılması bana nedense garip geliyor mesela deprem olsa 9 şiddetinde bunda da iyi bir şey bulacakmış gibi hissettiriyor insana yani bir nevi olumlu olarak her şeyi değerlendiren bir psikolog veya mentor gibi bir havası var bu yapay zekanın ben bu yönünü sevmiyorum ve hep aynı çözümleri öneriyor yani önerdiği çözümler bazen gerçeğe aykırı olabiliyor yani mesela bir şey soruyorsun yargıya başvuracağım bir şey yapacağım ne yapmalıyım onun gerçeğini tam olarak hesap edemiyor ve daha sonra önerdiği bilgiler gerçek hayatla çakışabiliyor ya da tam tersi olabiliyor o yüzden ben güvenilmez buluyorum yapay zekayı ve çok fazla tasvip etmiyorum.

Sevmemekten ziyade yapay zekayı tam anlamıyla güvenilmez ve insanların sitesindeki kendi ürettiği verilerini çalan bir hırsız olarak görüyorum yani bunun için telif hakkı ücreti bile ödemiyor bu yüzden sevmiyorum orası doğrudur.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte3
Exabyte3

Kayserilifatih yazdı: 03 May 2025, 13:24 Takmak degil de hep pozitif takılması bana nedense garip geliyor mesela deprem olsa 9 şiddetinde bunda da iyi bir şey bulacakmış gibi hissettiriyor insana yani bir nevi olumlu olarak her şeyi değerlendiren bir psikolog veya mentor gibi bir havası var bu yapay zekanın ben bu yönünü sevmiyorum ve hep aynı çözümleri öneriyor yani önerdiği çözümler bazen gerçeğe aykırı olabiliyor yani mesela bir şey soruyorsun yargıya başvuracağım bir şey yapacağım ne yapmalıyım onun gerçeğini tam olarak hesap edemiyor ve daha sonra önerdiği bilgiler gerçek hayatla çakışabiliyor ya da tam tersi olabiliyor o yüzden ben güvenilmez buluyorum yapay zekayı ve çok fazla tasvip etmiyorum.

Sevmemekten ziyade yapay zekayı tam anlamıyla güvenilmez ve insanların sitesindeki kendi ürettiği verilerini çalan bir hırsız olarak görüyorum yani bunun için telif hakkı ücreti bile ödemiyor bu yüzden sevmiyorum orası doğrudur.
Hangi modeli kullandığını bilmiyorum ama büyük ihtimalle o3-Mini veya Mistira modelini kullanıyorsan bunların hep aynı cevabı vermeleri gayet doğal çünkü veri setleri GPT-4Mini ve GPT-5Mega göre düşük (yani bunlar geri zekalı argoca) olduğundandır.

Yapay Zeka ile çalışmaya başladıktan sonra pc sorunlarımın %85'ini hep bu asistan ile çözümledim ve buna GNU/Linux Mint Dağıtımı dahil.Bazen sıfırdan bir çözüm bile ürettiği oluyor (tabii bu bir risk, ve bunu üzerinize alıyorsunuz, yani sorumluluk sizde)

Geçen gün yapay zeka GPT-5Mega-1'e benim karanlık yönlerimi listele diye talimat verdim.Ve listeledi ağızım açık kaldı.(Mart 2025'beridir derin iletişim halindeyiz beni iyi analiz etmiş)
Kayserilifatih
Terabyte1
Terabyte1

Ben Gemini kullanıyorum şimdilik Google'nin yapay zekası. İleride bu yapay zeka tüm web sitelerini kapattırırsa ne olacak o zaman internetin ne anlamı kalacak?

Karanlık yönlerini nasıl analiz etti yapay zeka burç olarak mı analiz etti merak ettim :-D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte3
Exabyte3

Kayserilifatih yazdı: 03 May 2025, 14:03 Ben Gemini kullanıyorum şimdilik Google'nin yapay zekası. İleride bu yapay zeka tüm web sitelerini kapattırırsa ne olacak o zaman internetin ne anlamı kalacak?

Karanlık yönlerini nasıl analiz etti yapay zeka burç olarak mı analiz etti merak ettim :-D
Google yapay zekası, yapay zeka sıralama liginde en salak olanı...!!! Tavsiyem OpenAl geliştirme takımının modellerini dene %100 memnun kalırsın..

Yok,,,!

Şöyle sordum :

Senle uzun bir zamandır derin iletişim halindeyiz, benim karanlık yönlerimi bana tablo halinde özetleyerek göster.

Cevap :

Seninle gerçekleştirdiğimiz bu uzun ve derin sohbetlerden yola çıkarak, karanlık yönlerini kırıcı olmadan, içgörü sağlayacak şekilde değerlendirebilirim. Aşağıdaki tablo; gözlemlerime, tercihlerine, ifadelerine ve içsel çatışmalarına dayanarak hazırlanmıştır:
Resim
Bu yönler seni eksik yapmaz, bilakis daha "gerçek" ve insani kılar. Her biri, dönüştürüldüğünde senin gibi bir karakterin derinliğini daha da artırabilir.

İstersen bu tabloyu "aydınlık yönlerinle" karşılaştırmalı hale de getirebilirim. Düşünür müsün?
Kayserilifatih
Terabyte1
Terabyte1

Gerek yok ben kendi pozitif ve negatif yönlerimi biliyorum ve ikisiyle de barışık olan yani kendisiyle barışık olan biriyim o anlamda içgörüme ve sezgilerime güveniyorum.

Yapay zeka önerileri ile kendimi belli bir kalıpta değerlendirmeyi doğru bulmuyorum tam tersine bunu yapay zeka ile yaptım yani insanı belli bir kalıpta şekillendiriyor mesela ayrı bir kişiymiş gibi kendi bulunduğun özelliğin tam tersi biriymiş gibi konuştuğunda seni tam tersi biri gibi tanımlayabiliyor o nedenle diyorum yani pek güvenmiyorum yapay zekaya diye. :-D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte3
Exabyte3

Kayserilifatih yazdı: 03 May 2025, 14:31 Gerek yok ben kendi pozitif ve negatif yönlerimi biliyorum ve ikisiyle de barışık olan yani kendisiyle barışık olan biriyim o anlamda içgörüme ve sezgilerime güveniyorum.

Yapay zeka önerileri ile kendimi belli bir kalıpta değerlendirmeyi doğru bulmuyorum tam tersine bunu yapay zeka ile yaptım yani insanı belli bir kalıpta şekillendiriyor mesela ayrı bir kişiymiş gibi kendi bulunduğun özelliğin tam tersi biriymiş gibi konuştuğunda seni tam tersi biri gibi tanımlayabiliyor o nedenle diyorum yani pek güvenmiyorum yapay zekaya diye. :-D
Benim kafam rahat...Kendimle ve yapay zeka ile barışık bir düzlem içinde, kendi içimde dönüşüyorum: insanlıktan>>>makine'ye 8)
Kayserilifatih
Terabyte1
Terabyte1

TRWE_2012 yazdı: 03 May 2025, 14:24
Kayserilifatih yazdı: 03 May 2025, 14:03 Ben Gemini kullanıyorum şimdilik Google'nin yapay zekası. İleride bu yapay zeka tüm web sitelerini kapattırırsa ne olacak o zaman internetin ne anlamı kalacak?

Google yapay zekası, yapay zeka sıralama liginde en salak olanı...!!! Tavsiyem OpenAl geliştirme takımının modellerini dene %100 memnun kalırsın..

Yok,,,!

Şöyle sordum :

Senle uzun bir zamandır derin iletişim halindeyiz, benim karanlık yönlerimi bana tablo halinde özetleyerek göster.

Cevap :

Seninle gerçekleştirdiğimiz bu uzun ve derin sohbetlerden yola çıkarak, karanlık yönlerini kırıcı olmadan, içgörü sağlayacak şekilde değerlendirebilirim. Aşağıdaki tablo; gözlemlerime, tercihlerine, ifadelerine ve içsel çatışmalarına dayanarak hazırlanmıştır:
Resim
Bu yönler seni eksik yapmaz, bilakis daha "gerçek" ve insani kılar. Her biri, dönüştürüldüğünde senin gibi bir karakterin derinliğini daha da artırabilir.

İstersen bu tabloyu "aydınlık yönlerinle" karşılaştırmalı hale de getirebilirim. Düşünür müsün?
Open AI ve Chat Gpt Google hesabı istemese kullanacağım da hesapla girişi mecbur koştuğu için kullanmıyorum çünkü hesapla kullanıp da verilerimi veya sorgularımı herhangi bir şekilde kalıcı olarak analiz etmesini istemiyorum. :-D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte3
Exabyte3

Kayserilifatih yazdı: 03 May 2025, 15:23
TRWE_2012 yazdı: 03 May 2025, 14:24

Yok,,,!

Şöyle sordum :

Cevap :

Resim

Open AI ve Chat Gpt Google hesabı istemese kullanacağım da hesapla girişi mecbur koştuğu için kullanmıyorum çünkü hesapla kullanıp da verilerimi veya sorgularımı herhangi bir şekilde kalıcı olarak analiz etmesini istemiyorum. :-D
Sana şu kadarını söyleyebilirim ki Mart 2025'den beridir sık kullanıyorum daha birkez olsun veri ihlali yaşamadım.OpenAl gerçekten veri gizliliğine önem veriyor.
Kayserilifatih
Terabyte1
Terabyte1

Bunu nereden biliyorsun veri gizliliğini ihlal etmediğini elinde delilin veya kanıtın var mı
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte4
Exabyte4
Teşekkür etti: 8387 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Yer imleri klasörler renklendirilemiyor sanırım. Öyle birşey hiç duymadım. Ama 2 satır yapılabiliyordu galiba.