Silinemeyen virüslerden kurtulma - Çözüldü
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10128 kez
Re: Silinemeyen virüslerden kurtulma
Sizle alakalı değil abi. Sizin bi hatanız yok. İşletim sistemiyle alakalı. Attığım bi önceki yorumu editledim. Adamlar oraya erişimi zorlaştırmış,
Yada engellemiş sanırım kullanıcılar müdahale edemesinler diye.
Yada engellemiş sanırım kullanıcılar müdahale edemesinler diye.
- mehoaga
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 3297 kez
Sevgili değerli arkadaşlarım ve Tarkan hocam;
Akşamın geç vakitlerinde şeytan dürttü galiba hani dedim olurmu acaba windowsu güvenli modda açıpta bir deneme yapayım dediydim. TRWE_2012 kardeşim ve sizlerin verdiği yol ve tiyoları aynen uyguladıktan sonra açılmayan o "scans" klasörünün içine girebildim. Bana sil dediklerinizi sildim silme dediklerinizi ellemedim. Sonrası anlatılmaz bir duygu ve sevinç istediğim sonuca ulaştım galiba. o kadar uğraşıpta didindik olmayan şeyi yapabildim yaa. Yani sevincim 9 a katlandı. O da siz değerli arkadaşlarım ve Tarkan hocamız sayesinde bir zor işi daha bitirebilmek ne demek. Sıfırdan yükleme yapacaktım nerdeyse o kadar canım sıkıldıydıki bu olaya. arka planda duran virüsler beni fena rahatsız ediyordu. Defender bulduğunu hemen karantinaya atıyor ve beni korumaya devam ediyor. Birde dışardan Malwarebytes yüklediydim yine defender la yola devam. Windowsu yeniden yüklemekten de vazgeçtim. Yani pesa etmek yok. Yola devam ediyoruz saygıdeğer arkadaşlarım. Bu olayı hep birlikte çözmeye çalıştık. Kimsenin hakkını yemek gibi niyetim yoktur. Herkesin bu işte emeği var. Hepinizden Allah razı olsun. İYİKİ VARSINIZ. Benim can arkadaşlarım ve Tarkan hocam. Hepinize çok çok TEŞEKKÜRlerimi sunuyorum. Selametle kalınız. Bu olayada ÇÖZÜLDÜ DİYEBİLİRİZ.
Buda olayın kanıt resmi. Yani benim istediğim şekil. Arka planda silemediğim virüsleri nasıl bertaraf etmişim sizlerde görün istedim.

Akşamın geç vakitlerinde şeytan dürttü galiba hani dedim olurmu acaba windowsu güvenli modda açıpta bir deneme yapayım dediydim. TRWE_2012 kardeşim ve sizlerin verdiği yol ve tiyoları aynen uyguladıktan sonra açılmayan o "scans" klasörünün içine girebildim. Bana sil dediklerinizi sildim silme dediklerinizi ellemedim. Sonrası anlatılmaz bir duygu ve sevinç istediğim sonuca ulaştım galiba. o kadar uğraşıpta didindik olmayan şeyi yapabildim yaa. Yani sevincim 9 a katlandı. O da siz değerli arkadaşlarım ve Tarkan hocamız sayesinde bir zor işi daha bitirebilmek ne demek. Sıfırdan yükleme yapacaktım nerdeyse o kadar canım sıkıldıydıki bu olaya. arka planda duran virüsler beni fena rahatsız ediyordu. Defender bulduğunu hemen karantinaya atıyor ve beni korumaya devam ediyor. Birde dışardan Malwarebytes yüklediydim yine defender la yola devam. Windowsu yeniden yüklemekten de vazgeçtim. Yani pesa etmek yok. Yola devam ediyoruz saygıdeğer arkadaşlarım. Bu olayı hep birlikte çözmeye çalıştık. Kimsenin hakkını yemek gibi niyetim yoktur. Herkesin bu işte emeği var. Hepinizden Allah razı olsun. İYİKİ VARSINIZ. Benim can arkadaşlarım ve Tarkan hocam. Hepinize çok çok TEŞEKKÜRlerimi sunuyorum. Selametle kalınız. Bu olayada ÇÖZÜLDÜ DİYEBİLİRİZ.
Buda olayın kanıt resmi. Yani benim istediğim şekil. Arka planda silemediğim virüsleri nasıl bertaraf etmişim sizlerde görün istedim.

- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
Yapabileceğini zaten biliyordum.Sadece an meselesiydi....mehoaga yazdı: 25 Nis 2025, 14:14 Sevgili değerli arkadaşlarım ve Tarkan hocam;
![]()
- mehoaga
- Kilobyte4

TRWE_2012 kardeşim bu mutluluk hepimizin. Hepinizi çok seviyorum. Değerli yanıtın için teşekkürler.
Kafa durdu durdu sonra şeytanmı dürttü desem olanlar oldu yani.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Senin kisi "Windows'la İnatlaşma ve ona boyun eğdirme, çünkü TÜRK'sün bu kanında var"....!!! (hepimiz de olduğu gibi)mehoaga yazdı: 25 Nis 2025, 14:34 TRWE_2012 kardeşim bu mutluluk hepimizin. Hepinizi çok seviyorum. Değerli yanıtın için teşekkürler.
- mehoaga
- Kilobyte4

Evet aynen dediğin gibi kardeşim. Ben elektronik mesleğine adım attığımda hedefim tekti. Hevesliydim ,azimliydim ve öğrenme arzum beni ustalığa kadar götürdü. Ustam zaten bana bir şey gösterip şu şöyle veya bu böyle diye bana ne anlatır nede gösterirdi. Kendim mücadele ederek ustalık seviyesine gelebildim. Aaah aaahh ne günlerdi onlar beeTRWE_2012 yazdı: 25 Nis 2025, 14:36Senin kisi "Windows'la İnatlaşma ve ona boyun eğdirme, çünkü TÜRK'sün bu kanında var"....!!! (hepimiz de olduğu gibi)mehoaga yazdı: 25 Nis 2025, 14:34 TRWE_2012 kardeşim bu mutluluk hepimizin. Hepinizi çok seviyorum. Değerli yanıtın için teşekkürler.
Kafa durdu durdu sonra şeytanmı dürttü desem olanlar oldu yani.![]()
![]()
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Rahmetli babamın lafıdır
Artık bu sözü de kattım zihinsel kütüphaneme....
derdi hakikaten doğru sözmüş.herkesin insanlığıda kendine hayvanlığıda kendine
Artık bu sözü de kattım zihinsel kütüphaneme....
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 933 kez
Bazen düşünüyorum Microsoft şirketi Windows Defender'i ileride daha kötü şekilde nasıl kullanılamaz hale getirebilir, nasıl insanları Windows Defender'den tamamen soğutup illallah ettirebilir diye sonra aklım bana diyor bu imkansız değil ileride emin ol o da olacak diye ki ben de umarım olmaz diye içimdeki sesi susturmaya çalışıyorum. 
- burak35
- Zettabyte3

Sorunun çözülmesine sevindim. İlginçtir ben o klasörlere power run falan kullanmadan direk girebildim. 
- mehoaga
- Kilobyte4

burak35 kardeşim değerli yanıtın için teşekkürler. Bende ömrümde ilk defa güvenli mod da çözdüm olayı. Eeeee şeytan bir kere dürttü yaa garibin aklı başına geldi. Neyse ÇÖZÜLDÜ yaaa bunada şükürler olsun. Ama ben kafaya koyduğum bir şeyi muhakkakki hem çözer hem yaparım. Sizlerin desteğinide atlamadan. Hepinize yürekten TEŞEKKÜR ler. İYİKİ VARSINIZ.burak35 yazdı: 25 Nis 2025, 17:44 Sorunun çözülmesine sevindim. İlginçit ben o klasörlere power run falan kullanmadan direk girebildim.![]()
burak 35 kardeşim senden bir ricam olacak ama benle bütün windows ları paylaştın. Eyvallah teşekkürler. Senin şu anda kullandığın windowsun downloadınıda paylaşabilirmisin acaba. Seninkinde sorun yokmuş ya ondan rica ediyorum. Birde senin kullandığın windowsu yükleyeyim bakalım bendede olacakmı. Eğer olur dersen Mehmet abini sevindirirsin bunu bilesin.
- burak35
- Zettabyte3

Güvenli mod olayı iyidir. Sistem temel bileşenlerle çalıştığı için o an değişiklik yapılamayan yerlerde değişiklik yapılabilir.
Aklınızda bulunsun arasıra sıkışırsanız kullanırsınız. Mesela ben kaldıramadığım bir antivirüsü güvenli modda kaldırbailmiştim.
Coımodo internet security idi adı.
Benim şuan kullandığım sürüm windows 10 pro 1709 64 bit sistem. Elimde sadece tek bir iso dosyası vardı. Onuda archive org hesabıma yüklemiştim.
https://archive.org/details/win-10-1709-tr-x-64
Denemek isterseniz indirip kurun tabi. Ama sizin bilgisayarda sağlıklı çalışır mı ? Bilemiyorum. Çünkü sizin bilgisayar yeni yani.
Aklınızda bulunsun arasıra sıkışırsanız kullanırsınız. Mesela ben kaldıramadığım bir antivirüsü güvenli modda kaldırbailmiştim.
Coımodo internet security idi adı.
Benim şuan kullandığım sürüm windows 10 pro 1709 64 bit sistem. Elimde sadece tek bir iso dosyası vardı. Onuda archive org hesabıma yüklemiştim.
https://archive.org/details/win-10-1709-tr-x-64
Denemek isterseniz indirip kurun tabi. Ama sizin bilgisayarda sağlıklı çalışır mı ? Bilemiyorum. Çünkü sizin bilgisayar yeni yani.