SADECE %10'unun bildiği 8 değerli tavsiye - Otto Warburg

Bitkilerle tedavi ve hangi bitki neye iyi gelir gibi görsel ve yazılı bilgilerin yeraldığı bölümdür
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

Re: SADECE %10'unun bildiği 8 değerli tavsiye - Otto Warburg

Mesaj gönderen mehoaga »

Kayserilifatih yazdı: 17 Nis 2025, 14:43 Umarım Allah şifanı verir de güzel bir hayat yaşarsın. Zor fakat zorluklar olmasaydı bizler bu kadar direnmenin kıymetini bilemezdik.
Eyvaallah değerli kardeşim bana karşı hitabın güzel sözlerin beni çok onore etti.
Rabbimde sizler değerli arkadaşlarımın ne dertleri sıkıntıları varsa sonlandırsın. Allah sevdiklerinize bağışlasın. Hepinizi çok seviyorum. Benim can arkadaşlarım. İYİKİ VARSINIZ.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

burak35 yazdı: 17 Nis 2025, 03:41 Bende bide iğne fobisi var. Görünce içim geçiyo. kendimi kaybediyorum. Allah hastanelere düşürmesin. Küçükken çok yatırmışlar hastanede.
burak35 kardeşim bana "iğne" demeyin o iğne yeme olayından dolayı dişlerimi kaybettim. Ameliyat Olurken yani sol diz kapağım narkozlu girdim. Narkozcuya rica ettim beni uyutun öyle yapın dedim. Onlar epidular tavsiye ettiler ben yanaşmadım. Ama ameliyattan sonra bir sıkıntı çektim onu bana sorun. Her yanım ağrıyor kıvranıyorum öyle zormuşki gelin bana sorun. Sözün özü onu çeken yaşayan biliyor.
Haa bu arada size şu ana aktif olarak kullandığım numaramı vericem. Olurda sesimi duymak hal hatır sormak isteyen olursa arayabilirsiniz. Hepinizi çok seviyorum. Benim can arkadaşlarım. İYİKİ VARSINIZ.
Tel no: 0543 325 5612
En son mehoaga tarafından 17 Nis 2025, 15:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10128 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Geçmiş olsun tekrardan. Bende halen daha iyi olamadım valla. Köh köh öksürüyom hep. :/
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19852 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Büyük geçmiş olsun tekrardan, umarım hastalığın ya iyiye gider yada tamamen iyileşir. Doğada herşeyin bir çaresinin olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

velociraptor yazdı: 17 Nis 2025, 16:56 Büyük geçmiş olsun tekrardan, umarım hastalığın ya iyiye gider yada tamamen iyileşir. Doğada herşeyin bir çaresinin olduğunu düşünüyorum.
Eyvaallah Tarkan hocam. Güzel nacizane sözleriniz için çok teşekkür ediyorum. :arrow: Hocam benim bu durumumda iyileşmem biraz zor. Neden zor başka hastanelere gidebilsem belki olur diye umut ediyorum ama oralara da ben gidemiyorum. Malum özel hastanelerde muayene parası uçmuş. Oda bende yok. Allah'ın bana verdiği canımı alana kadar yaşamaya devam ediyorum. Yani haplarla devam ediyorum.
En son mehoaga tarafından 17 Nis 2025, 17:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 933 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Benim de iki gözümde miyop astigmat için femtosaniye lasik lazer ameliyatı kaynaklı burun kısmından flep yaptıkları yerlerde kırmızı et büyümesi başladı ileride korneaya doğru ilerlerse ameliyat ederiz diyorlar ama ben çekiniyorum yani sözün özü insan bir kere yanarsa yoğurdu üfleyerek yiyor o hissi iyi biliyorum.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

Kayserilifatih yazdı: 17 Nis 2025, 17:18 Benim de iki gözümde miyop astigmat için femtosaniye lasik lazer ameliyatı kaynaklı burun kısmından flep yaptıkları yerlerde kırmızı et büyümesi başladı ileride korneaya doğru ilerlerse ameliyat ederiz diyorlar ama ben çekiniyorum yani sözün özü insan bir kere yanarsa yoğurdu üfleyerek yiyor o hissi iyi biliyorum.
Kardeşim sanada geçmiş olsun diyorum. Seninki bendende zormuş. Allah'ım kimseye böyle sıkıntılı durum yaşatmasın diyorum. Evet o sözü çok iyi biliyorum. Yoğurdu üfleyerek yemek.
1- Allah kimseyi açlıkla, Evsizlikle (dışarda yaşamak) evsiz odunsuz kömürsüz ve hastalıkla terbiye etmesin. Amin inş.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Allah herkesin gönlüne göre verir abi de bazıları nedense kadersizdir (kendim için söylemiyorum) ne kadar iyi olsa o kadar çeşitli sıkıntılar çeker. Ne olusa olsun beni tanıyan tanımayan herkes benim yanımda olduklarını, desteklerinin her zaman benimle olduğunu unutturmadılar bu yüzden onlara sonsuz kere minnettarım.

Hissettirdikleri şu söz ile özetleyebileceğim his efsaneydi "kendini yalnız hissetme bizler de seninleyiz" bu his benim için çok kıymetliydi ve her ne olursa olsun zor zamanlarımda bile güçlenmemi sağladı. Sonuçta hayatta güçlü olduğumuz kadar zayıf hissettiğimiz ya da zayıf düştüğümüz zamanlar olduğumuz da oluyor ve bunlar bize çok şeyler katıyor.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Bendeki öksürük hala geçmedi. İlk defa bu kadar uzun öksürük var ya. İnşallah geçer.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

burak35 yazdı: 18 Nis 2025, 00:47 Bendeki öksürük hala geçmedi. İlk defa bu kadar uzun öksürük var ya. İnşallah geçer.
Sana küçük bir tavsiye içtiğin çayın içine karabiber ekle öyle iç. İçemem deme önce dene acı gelebilir ama dene. Yıllar önce fabrikada çalışırken aramızda hanımların gezeği gibi yemek toplantısı yapardık. Bir hafta senin öbür hafta benim. Herneyse yine toplaştık yemekleri söyledik ama öyle öksürüyorum öksürüyorumki lokanta çalışanı bile durmumdan korkmuş olsa gerek :) bana yanıma gel dedi yani tezgahın arkasına Yaaa arkadaş benim orda işim ne dedim bana illa gel. Neyse yanına gittim bana otur dedi oturdum bana 1 bardak çay verdi ve bana dediki şu karabiberi içine ekle bir yudum çek dedi. Ya ben olmaz falan dedim neyse o karabiberli çayı içtim. İnanırmısın ne oldu öksürüğüm şıp diye kesildi. Çalışanda sevindi ve şaşırdı bende şaşırdım ve gülmeye başladık. Kardeşim olmaz demeyeceksin dene ve gör sonucu. Yaş olmuş 61 neler gördü abin neler anlatsam buralara sığmaz. Neyse fazla uzatmadan sana kocaman bir geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Valla çok ilginçmiş ya. İlk defa duydum böyle birşey. :)
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Karabiberin çekilmemiş halinden iki üç küçük tane çiğneyip yiyorum evde, tadı biraz acı olsa da genel olarak iyi geliyor. :-D
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Karabiber ben sevmiyorum ya. Kaşıntı yapıyo bende. çok kılçıklıyım bende tabi. :v
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mehoaga »

burak35 yazdı: 18 Nis 2025, 15:13 Karabiber ben sevmiyorum ya. Kaşıntı yapıyo bende. çok kılçıklıyım bende tabi. :v
Değerli kardeşim karar senin zorlmayla olmaz diycem. Sen bilirsin. Ama denesen fena olmaz bence diycem ama bana kızmayasın. O zaman ya hap yada öksürük şurubu olabilir. Yanıtın içinde teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrar geçmiş olsun diyorum. İnş kısa zamanda atlatırsın.

Aklıma iş yeinde çalışırken afedersin bağsur olduydum arkadaşla bana dere kenarlarında ot arıyoruz. Neyse otu bulamadık. Ama ben kıvranıyorum. bir kaç gün sonra önüme nerden düştü bilemeyeceğim facebook ta kadının biri paylaşım yapmış bu konuyla ilgili. Oda ne bilirmisin siyah zeytin çekirdeği. Zaten sabah kahvaltıda zeytin yiyorum ama dışını çekirdeğini yemeyip atıyorduk. Hadi dedim bir deneyeyim olacakmı diye yutarken zorlandım ama samimiyetimle söylüyorum hemde ertesi gün şıp diye bağsurum geçti. Ne sandalyeye oturabiliyorum nede tuvalette klozette oturamıyordum ama küçücük zeytin çekirdeği benim sorunuma çare oldu. Ben bu olayı böyle atlattım. Dediklerimden sakın sana ters bir şey söylüyorum manasında anlama. Sadece yaşadığım sıkıntıyı anlatmaya çalıştım. Kendine iyi bak. Selametle kalasın.
Mehmet abinden kısa ve öz yaşam mücadelesi dinlediniz. Bunlar hep insana tecrübe oluyor.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4

Basur için ben bazen talk pudrası ve daflon ilacı kullanıyorum iyi geliyor.

“Şifalı bitkiler ve Sağlık bilgileri” sayfasına dön