1- Ekonomi yapay zeka ve insansı robotlar devrinde nasıl teşekkül eder. 2- Bu yeni dönemde bu teknolojiye sahip olan global şirketler ürettikleri ürünleri tüketicilere ne karşılığı olarak satarlar. 3- Bu durumda siyasal sistemler neye evrilir bir nevi gene sosyalizim veya kominizim oluşurmu. Çünkü insanlar ellerindeki avucundakilerin, geçimleri ve sağlıkları için harcadıkları düşünülürse yapılan arzı nasıl karşılayacaklardır. 4- Bu olasılıklarla nasıl bir ekonomik teori oluşabilir
tesekkürler
Ekonomi konusunda yorumlarınız nedir arkadaşlar
-
- Gigabyte4
- Teşekkür etti: 491 kez
Re: Ekonomi konusunda yorumlarınız nedir arkadaşlar
Kimi olumlu bakarken kimi olumsuz bakacaktır. Üreticiler yine yapay zeka ile ürettikleri ürünleri üretim ve talep dengesine göre uygun fiyata satacaklardır ve yoksulluk zenginleşme dengesizliği yine devam edecektir. Pek fszla bir şey söylemek zor çünkü bunun için insanların bunu yaygın olarak kullanmaya başlaması gerekiyor, henüz bu sorulara cevap verilmesi için erken olduğuna inanıyorum.
-
- Gigabyte4
-
- Gigabyte4
Re: Ekonomi konusunda yorumlarınız nedir arkadaşlar
Artıp artmadığını bilemem de yapay zekanın (!) ileride daha ne olacağı ile ilgili pek bir açıklama yok sadece adı var bu şekilde ileride ne olacağını kestirmek sadece tahmin olur ki gerçek olup olmadığı bu tahminler gerçekleşmeden bilinemez diye düşünüyorum.