Kaynak izleyici açılmıyor
- Email Bot
- Kilobyte2
- Teşekkür etti: 2 kez
Kaynak izleyici açılmıyor
Slm Klasör veya dosya kullanılıyor hatası aldım sizin Buradaki uygulamanızı yaparak bu programı uygularken çalıştırdan kaynak izleyici açılmadı sonra bunu görev yöneticisinden denedim ordanda açılmadı Görev yöneticiyi sıfırladım yine olmadı SORUN Ne olabilir Dosyayı ise Güvenli moda geçip sildim teşekkürler kolay gelsin
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11980 kez
-
- Gigabyte4
- Teşekkür etti: 489 kez
Re: Kaynak izleyici açılmıyor
Anlık bir hata vardır muhtemelen sistemde ya da virüs varsa sistemde kaynak izleyicinin dosyasını silmiştir. Normalde çalışması lazım fakat hiç çalışmıyorsa sistemde bir anormallik vardır fakat ne olduğunu soru hakkında biraz detay verilirse daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum.
- mehoaga
- Kilobyte4
- Teşekkür etti: 2884 kez
Evet bencede öyle.Kayserilifatih yazdı: 03 Nis 2025, 21:42 Anlık bir hata vardır muhtemelen sistemde ya da virüs varsa sistemde kaynak izleyicinin dosyasını silmiştir. Normalde çalışması lazım fakat hiç çalışmıyorsa sistemde bir anormallik vardır fakat ne olduğunu soru hakkında biraz detay verilirse daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum.
- TRWE_2012
- Exabyte2
- Teşekkür etti: 1456 kez
Windows Yükleme Medyası (DVD veya USB Flash Bellek) sistem'e takın.
Onarım Seçeneklerine Erişim
Yükleme Ekranı: Windows yükleme ekranında dil ve diğer ayarları seçtikten sonra "İleri" butonuna tıklayın.
Bilgisayarınızı Onarın: "Bilgisayarınızı onarın" seçeneğine tıklayın.
Sorun Giderme: "Sorun Gider" seçeneğine tıklayın.
Gelişmiş Seçenekler: "Gelişmiş Seçenekler" seçeneğine tıklayın.
Komut İstemi: "Komut İstemi" seçeneğine tıklayın.
SFC (Sistem Dosyası Denetleyicisi):Bu komut, bozuk veya eksik sistem dosyalarını tarar ve onarmaya çalışır.
Eğer bu başarısız olursa ;
DISM (Dağıtım Görüntüsü Servisi ve Yönetimi):Bu komut, Windows görüntüsünü onarır ve sistem dosyalarını günceller.Dikkat, bu komut sistem üzerindeki tüm kullanıcı ayarları da sıfırlar . (bende öyle oluyor onun için sık kullanmıyorum bunu, zor da kalmadıkça)
Not : Bu işlemler sırasında internet bağlantınızın olması gerekebilir, özellikle DISM komutu için.
EK NOT :
Restoro, bilgisayar sistemlerini onarmak ve optimize etmek için kullanılan bir yazılımdır. Özellikle Windows işletim sistemlerinde, bozuk veya eksik sistem dosyalarını tespit etmek ve onarmak amacıyla tasarlanmıştır.
Restoro Nedir?
Restoro, kullanıcıların bilgisayarlarındaki yazılım sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için geliştirilmiş bir onarım aracıdır. Yazılım, sistem dosyalarını tarar, bozuk dosyaları onarır ve bilgisayarın genel performansını artırmak için çeşitli optimizasyon işlemleri gerçekleştirir.
Restoro, genellikle ücretsiz bir deneme sürümü sunar, ancak tam işlevsellik için lisans anahtarı gerekiyor
RESTORO hakkında Videolar
Onarım Seçeneklerine Erişim
Yükleme Ekranı: Windows yükleme ekranında dil ve diğer ayarları seçtikten sonra "İleri" butonuna tıklayın.
Bilgisayarınızı Onarın: "Bilgisayarınızı onarın" seçeneğine tıklayın.
Sorun Giderme: "Sorun Gider" seçeneğine tıklayın.
Gelişmiş Seçenekler: "Gelişmiş Seçenekler" seçeneğine tıklayın.
Komut İstemi: "Komut İstemi" seçeneğine tıklayın.
SFC (Sistem Dosyası Denetleyicisi):
Kod: Tümünü seç
sfc /scannow
Eğer bu başarısız olursa ;
DISM (Dağıtım Görüntüsü Servisi ve Yönetimi):
Kod: Tümünü seç
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Not : Bu işlemler sırasında internet bağlantınızın olması gerekebilir, özellikle DISM komutu için.
EK NOT :
Restoro, bilgisayar sistemlerini onarmak ve optimize etmek için kullanılan bir yazılımdır. Özellikle Windows işletim sistemlerinde, bozuk veya eksik sistem dosyalarını tespit etmek ve onarmak amacıyla tasarlanmıştır.
Restoro Nedir?
Restoro, kullanıcıların bilgisayarlarındaki yazılım sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için geliştirilmiş bir onarım aracıdır. Yazılım, sistem dosyalarını tarar, bozuk dosyaları onarır ve bilgisayarın genel performansını artırmak için çeşitli optimizasyon işlemleri gerçekleştirir.
Restoro, genellikle ücretsiz bir deneme sürümü sunar, ancak tam işlevsellik için lisans anahtarı gerekiyor
RESTORO hakkında Videolar