kullanici profilleri yuklenemedi
- Email Bot
- Kilobyte2
- Teşekkür etti: 2 kez
kullanici profilleri yuklenemedi
Kolay gelsin bugun bilgisayarı actigimda kullanici profilleri yuklenemedi yazdı ekranda guvenli modda actım bilgisayarimda salim adlı kullanıcımı gordum dosyalar duruyor kullanıcı profillerine girdigimde denetim masasi ne ekleme nede duzenleme yapabiliyorum sfc scannow yaptım olmadı lutfen yardim edermisiniz win 7 kullanıyorum teşekkürler.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11980 kez
Re: kullanici profilleri yuklenemedi
Aşağıdaki yöntemi bir deneyin.
https://www.sordum.net/61598/hesabiniza ... uz-hatasi/
https://www.sordum.net/61598/hesabiniza ... uz-hatasi/
-
- Gigabyte4
- Teşekkür etti: 490 kez
Yönetici hesabı ise açılan geçici hesap bu makalaedeki ayarlar belki işe yarayabilir fakat misafir olarak kısıtlı yetkiye sahip bir hesapsa belki güvenli modda çalıştırmak ve yeni kullanıcı hesabı eklemek eğer mümkün olursa cmd'den netplwiz yazıp oradan yeni kullanıcı hesabı oluşturarak ya da denetim masasında kullanıcı ayarları bölümünden yeni kullanıcı oluşturmak da belki işe yarayabilir.
- burak35
- Exabyte4
- Teşekkür etti: 8133 kez
Bu kadar hata normal değil bence. Eski sistemlere uzaktan erişip bozmaya çalışıyor bence microsoft.
-
- Gigabyte4
- Teşekkür etti: 490 kez
Zanmetmem, olasılıkla kullanıcının sistemine ya virüs girdi, herhangi bir program bu kullanıcının hesabına zarar verdi ya da herhangi bir güncelleme, herhangi bir yanlış kullanıcı ayarları gibi geniş nedenler sebep oldu. Detayları tam bilmediğimiz için şu an için kesin bir şey demek zor.burak35 yazdı: 22 Mar 2025, 14:03 Bu kadar hata normal değil bence. Eski sistemlere uzaktan erişip bozmaya çalışıyor bence microsoft.
- TRWE_2012
- Exabyte2
- Teşekkür etti: 1456 kez
Benim önerim bu ...Email Bot yazdı: 22 Mar 2025, 12:28 Kolay gelsin bugun bilgisayarı actigimda kullanici profilleri yuklenemedi yazdı ekranda guvenli modda actım bilgisayarimda salim adlı kullanıcımı gordum dosyalar duruyor kullanıcı profillerine girdigimde denetim masasi ne ekleme nede duzenleme yapabiliyorum sfc scannow yaptım olmadı lutfen yardim edermisiniz win 7 kullanıyorum teşekkürler.
https://www.sordum.net/41074/windows-10 ... sifirlama/
- burak35
- Exabyte4
- Teşekkür etti: 8133 kez
Hintlileri çok hafife alıyosunuz. Her güncellemede sisteme keylogger telemetri enjekte eden bilişim teröristi hintliler,
İnsanlar sırf eski sistemleri kullanamasın diye bilerek hatalı update de verir, Bilerek sisteme uzaktan erişip bozabilirde.
Hem elin hintlisine neden güveneyim ? Babamın oğlu mu ?
İnsanlar sırf eski sistemleri kullanamasın diye bilerek hatalı update de verir, Bilerek sisteme uzaktan erişip bozabilirde.
Hem elin hintlisine neden güveneyim ? Babamın oğlu mu ?