kullanici profilleri yuklenemedi

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
Email Bot
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 2 kez

kullanici profilleri yuklenemedi

Mesaj gönderen Email Bot »

Kolay gelsin bugun bilgisayarı actigimda kullanici profilleri yuklenemedi yazdı ekranda guvenli modda actım bilgisayarimda salim adlı kullanıcımı gordum dosyalar duruyor kullanıcı profillerine girdigimde denetim masasi ne ekleme nede duzenleme yapabiliyorum sfc scannow yaptım olmadı lutfen yardim edermisiniz win 7 kullanıyorum teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 11980 kez

Re: kullanici profilleri yuklenemedi

Mesaj gönderen velociraptor »

Kayserilifatih
Gigabyte4
Gigabyte4
Teşekkür etti: 490 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Yönetici hesabı ise açılan geçici hesap bu makalaedeki ayarlar belki işe yarayabilir fakat misafir olarak kısıtlı yetkiye sahip bir hesapsa belki güvenli modda çalıştırmak ve yeni kullanıcı hesabı eklemek eğer mümkün olursa cmd'den netplwiz yazıp oradan yeni kullanıcı hesabı oluşturarak ya da denetim masasında kullanıcı ayarları bölümünden yeni kullanıcı oluşturmak da belki işe yarayabilir.
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte4
Exabyte4
Teşekkür etti: 8133 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Bu kadar hata normal değil bence. Eski sistemlere uzaktan erişip bozmaya çalışıyor bence microsoft.
Kayserilifatih
Gigabyte4
Gigabyte4
Teşekkür etti: 490 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

burak35 yazdı: 22 Mar 2025, 14:03 Bu kadar hata normal değil bence. Eski sistemlere uzaktan erişip bozmaya çalışıyor bence microsoft.
Zanmetmem, olasılıkla kullanıcının sistemine ya virüs girdi, herhangi bir program bu kullanıcının hesabına zarar verdi ya da herhangi bir güncelleme, herhangi bir yanlış kullanıcı ayarları gibi geniş nedenler sebep oldu. Detayları tam bilmediğimiz için şu an için kesin bir şey demek zor.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte2
Exabyte2
Teşekkür etti: 1456 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Email Bot yazdı: 22 Mar 2025, 12:28 Kolay gelsin bugun bilgisayarı actigimda kullanici profilleri yuklenemedi yazdı ekranda guvenli modda actım bilgisayarimda salim adlı kullanıcımı gordum dosyalar duruyor kullanıcı profillerine girdigimde denetim masasi ne ekleme nede duzenleme yapabiliyorum sfc scannow yaptım olmadı lutfen yardim edermisiniz win 7 kullanıyorum teşekkürler.
Benim önerim bu ...
https://www.sordum.net/41074/windows-10 ... sifirlama/
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte4
Exabyte4
Teşekkür etti: 8133 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Hintlileri çok hafife alıyosunuz. Her güncellemede sisteme keylogger telemetri enjekte eden bilişim teröristi hintliler,
İnsanlar sırf eski sistemleri kullanamasın diye bilerek hatalı update de verir, Bilerek sisteme uzaktan erişip bozabilirde.
Hem elin hintlisine neden güveneyim ? Babamın oğlu mu ?