Evlenmek istemiyorum gayet de maskülen biriyim fakat erkek olmak için ille kadın üzerinde hakimiyet kurmak, şiddet uygulamak mı lazım yani psikolojik olsun hem maddi anlamda olsun kadını ezmek mi lazım yani kadının buradaki prenses tanımı erkekler adına olmadığı için ben bunu kadının çıkarı adına erkeği kullanamadığı zaman bu şekilde prenses olarak etiketleyerek manipülasyon yaptığını düşünüyorum sıkıysa kendileri de elini taşın altına koysunlar madem hayat müşterek diyorlar o halde gerektiğinde işe de gitsinler, ev temizliği de yapsınlar, sonra da gelip prenses olarak kadınlık yapsınlar erkeğe ki erkekler de kendilerini erkek hissetsinler ondan sonra kadınlar erkeği prens, kendilerini prenses ilan etsinler. Bu prens-prenses meselesinin olması gerekeni aslında böyle olur.
Evlilik geçinebilecek kadar maddi manevi olarak kendinize güveniniz ve maddi garantiniz varsa iyi bir şeydir yoksa geçimini sağlayıp birikim yapmadan evlenenlerin çoğunun sonu boşanmak ve erkekler tarafından mecbur olarak ödenmek zorunda olunan bitmeyen nafaka ücretleri oluyor ki çocuk paylaşımında yüksek ihtimalle çocukları erkeklerden alırlar kadınlara verirler onda da belli bir gün içinde haftada bir gün hadi şanslıysanız iki gün gibi bir sürede belirlenen saatlerde görme şansınız olur o göremediğiniz çocuğunuzun ya da çocuklarınızın hasreti de ayrı bir vurur insana ki evlilik bir sabır, tahammül ve hoşgörü işidir her türlü çileye rağmen iyi günde kötü günde diyeceğiniz biri varsa karşınızda evlilik o zaman iyidir yoksa her gün çiftlerin birbirlerini yiyerek geçirdikleri bir evlilik bir süre sonra iki cinsin de psikolojik, bedensel, maddi olarak yıpranmasıyla sonuçlanıyor ki bunun sonuçları bildiğimiz ve medyada gördüğümüz üzere bitmeyen kadınz erkek ve çocuk cinayetleri oluyor ki bu olayların verdiği yüksek stres de bunlardan ayrı olarak boşanma aşamasındaki insanları fazlasıyla bunalıma sokan ve yıpratan şeylerden sadece birkaçıdır.
Türk kızı evlenmek ister, Çünkü sağlam yere kapak atmak ister. Ev, araba, Tarla, Bahçe, Arsa, falan filan liste uzar gider.
Böyle şeyler duyuyoruz çünkü. :)
Kuzenimin kız arkadaşı da Diyarbakır'lı, kızın ailesi altın bilezik falan tonlarca hediye istemişler oralarda adet miymiş neymiş dedim te Allahım ya fakat bizim oglan bir yere kadar tuttu kendini kıza karşı sonra başladı kıza sen beni param için seviyorsun yoksa sevmiyorsun diye sonra kız buna demiş sen benim hakkımda böyle düşünüyorsan ayrılalım diye sonunda ayrılmışlar.