Windows özelliklerini aç ve kapat Hatası - Çözüldü
- Email Bot
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
Windows özelliklerini aç ve kapat Hatası - Çözüldü
8 ve 8.1 lerde Windows özelliklerini aç ve kapat bölümündeki özelliklerin çoğunu kapat diyorum işleme geçince de değişiklikler geri alınıyor hatası alıyorum bunun çözümü ile ilgili ne önerirsiniz mesela media player xps hizmeti, yazıcı vs gibi hizmetleri devre dışı bırakamıyorum.
- TRWE_2012
- Exabyte4

- Teşekkür etti: 2436 kez
Re: Windows özelliklerini aç ve kapat Hatası
DİSM komutları ile sistem'deki winre.wim dosyası ile windows'u onarmak yada format....Email Bot yazdı: 02 Nis 2024, 17:04 8 ve 8.1 lerde Windows özelliklerini aç ve kapat bölümündeki özelliklerin çoğunu kapat diyorum işleme geçince de değişiklikler geri alınıyor hatası alıyorum bunun çözümü ile ilgili ne önerirsiniz mesela media player xps hizmeti, yazıcı vs gibi hizmetleri devre dışı bırakamıyorum.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19155 kez
Aşağıdaki başlığa bir gözatın derim.
https://www.sordum.net/40110/powershell ... -kapatmak/
https://www.sordum.net/40110/powershell ... -kapatmak/
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Geçenlerde 5 e basma sorunu yüzünden kendi sistemimde Dism ve Sfc yöntemlerini denedim.
Hiçbir işe yaramadı arkadaşlar.
Soruyu soran arkadaşın sistemde muhtemelen kurduğu bi program yüzünden bozulma var gibi geldi bana.
Ya varsa yedekler geri yüklenecek. Yada direk format gibi duruyor.
Hiçbir işe yaramadı arkadaşlar.
Soruyu soran arkadaşın sistemde muhtemelen kurduğu bi program yüzünden bozulma var gibi geldi bana.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 864 kez
Soruyu soran benim Burak hocam şimdi o hata olmuyor internetten indirdiğim güncelleme ekli olan Windows 8.1 lerin birini indirmiştim media özelliklerini ve yazıcı özelliğini kapatamamıştım o yüzden sormuştum. O zamanlar foruma üye değildim sordum sitesinde Tarkan hoca sorumu foruma taşımıştı sağolsun. Kendim güncellemeleri eklediğim sistem yaptım bu sorun ortadan kalktı.
Soruyu soran benim Burak hocam şimdi o hata olmuyor internetten indirdiğim güncelleme ekli olan Windows 8.1 lerin birini indirmiştim media özelliklerini ve yazıcı özelliğini kapatamamıştım o yüzden sormuştum. O zamanlar foruma üye değildim sordum sitesinde Tarkan hoca sorumu foruma taşımıştı sağolsun. Kendim güncellemeleri eklediğim sistem yaptım bu sorun ortadan kalktı.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Re: Windows özelliklerini aç ve kapat Hatası - Çözüldü
Modifiyeli sistemlere dikkat etmek lazım o zaman.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Evet hocam başkalarının yaptığı modifiyeli sistem kendi yaptığı modifiyeli sistem gibi olmuyor şimdi mesela sen diyelim modifiyeli istem yaparsın yani ben hatasını bulurum ben modifiyeli sistem yaparım sen hatasını bulursun ben de sağlam çalışırken sende sorunlu çalışır o yüzden herkesin kendi modifiyeli sistemini yapması gerektiğine inanıyorum.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

Soruyu soran kişi olarak, oluşan sorunun zamanında o bölümün dosyalarını silerek Windows 8.1 lite adını vererek sistemi editleme yoluyla çakma performance edition sistem yapan bir arkadaştan kaynaklandığını farkettim. Normal olan ayarsız sistemlerde böyle bir sorun yaşamadım.