Wifi Simgesi Yerine Ethernet Simgesi Yapma
- Email Bot
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
Wifi Simgesi Yerine Ethernet Simgesi Yapma
Laptoptakı wifi simgesi olur ya ethernet kablosu olmadan ethernet sımgesı nasıl yaparım programla yada regedit vb.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2505 kez
Re: Wifi Simgesi Yerine Ethernet Simgesi Yapma
Hiçbir şey anlamadım...!?Email Bot yazdı: 01 Mar 2025, 01:36 Laptoptakı wifi simgesi olur ya ethernet kablosu olmadan ethernet sımgesı nasıl yaparım programla yada regedit vb.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 927 kez
Ethernet kablosu olmadan kablolu bağlantı simgesi yapamazsın fakat ethernet simgesi kablolu bağlanıyorsan görünür, wifi ile bağlanırsan wifi simgesi görünür. Eğer demek istediğin wifi simgesini ethernet simgesi yapmaksa ya da ethernet simgesini wifi simgesi yapmaksa o iş biraz karışıktır. Uğraşmanızı şahsen tavsiye etmem, olduğu gibi kullanın derim. Eger yanlış anladıysam sorunun ne olduğunu net bir şekilde anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
Arkadaş wifi simgesi yerine ethernet simgesi kullanmak istiyor sanırım. Bunu elle yapmak çokta mümkün olmayabilir.
Belki bir ihtimal resource hacker adında bir programla bazı windows dll dosyalarını değiştirerek yapabilir. O da bir ihtimal belki.
Artık ne kadar olursa. Ama zor tabi kolay olmaz. Sistemi gümletebilme ihtimalide var bana göre. Ben olsam uğraşmazdım.
Windows 10 da farkettiyseniz explorer da sağ üstte mavi bir küçük soru işareti simgesi var. Mesela ben bunu kaldırmanın yollarını aradım.
Çünkü buna yanlışlıkla basarsam, Edge ve microsoft sayfası açılıyordu. Yukarıdaki gibi aradım.
Ve yukardaki gibi bi çözüm önerisi gördüm tenforumsta. Olmaz diye birşey yok belki olur ama zor tabi. Uğraşmak lazım.
Belki bir ihtimal resource hacker adında bir programla bazı windows dll dosyalarını değiştirerek yapabilir. O da bir ihtimal belki.
Artık ne kadar olursa. Ama zor tabi kolay olmaz. Sistemi gümletebilme ihtimalide var bana göre. Ben olsam uğraşmazdım.
Windows 10 da farkettiyseniz explorer da sağ üstte mavi bir küçük soru işareti simgesi var. Mesela ben bunu kaldırmanın yollarını aradım.
Çünkü buna yanlışlıkla basarsam, Edge ve microsoft sayfası açılıyordu. Yukarıdaki gibi aradım.
Ve yukardaki gibi bi çözüm önerisi gördüm tenforumsta. Olmaz diye birşey yok belki olur ama zor tabi. Uğraşmak lazım.