Tiny 11 23H2 64 bit version Ntdev yapımı sistemi uzun uğraşlar sonucu indirebildim.
Boyutu : 3.5 Gb tır.
Edit : Pixeldrain linki eklendi.
https://pixeldrain.com/u/2ZezUdNL
Umarım işinize yarar. İyi geceler.

Kod: Tümünü seç
https://www.megaforum.com/konu/windows-7-pro-x32-isletim-sisteminin-optimize-sonuclari.714481/

Toplam RAM Miktarın kaç GB?Kayserilifatih yazdı: 18 Şub 2025, 10:33 .... fakat sanalda buna 184 mb ram versem page file dosyası olmadan kullanabilir miyim....

Demek istediğim yanlış anlaşıldı ben 184 mb ram versem virtualbox programına 11 i kullanamam hatta kullanıcı ekranına gelirsem bile şükrederim demek istemiştim çünkü videoda güvenli mod üzerinden örnek verilmiş ki güvenli modda temel sürücüler yüklü geldiği için boyutu düşük olabilir fakat 184 mb ram vererek o sistemi kullanmak mümkün değil demek istiyorum illa ki en az kullanmak için 1 gb ram lazım o da modifiye yaparsan yoksa en az 1.5 gb ram ile açılıyor Windows 11. O sistemi 184 mb ram ile nasıl kullandılar merak ediyorum. 8 gb ram var makinede sorunsuz sistemi kullanıyorum Windows 11 24H2 modifiyeli olarak yoksa çekilmiyor. O da en az açılışta 1.0 gb ram kullanarak açılıyor program kurulu değil sistemde onun da payı var hep portable program kullanırım.TRWE_2012 yazdı: 18 Şub 2025, 16:29Toplam RAM Miktarın kaç GB?Kayserilifatih yazdı: 18 Şub 2025, 10:33 .... fakat sanalda buna 184 mb ram versem page file dosyası olmadan kullanabilir miyim....
Eğer , ram miktarın 16 GB ve üstü ise ;
1. pagefile.sys dosyasına ihtiyacın yok
2.swapfile.sys dosyasına da ihtiyacın yok...
Nereden mi? biliyorum...Bizzat Windows11 Yapı 22H2 x64 Home Sistemini "pagefile.sys ve swapfile.sys" olmadan kullanıyorum ve hızıma hız katıyor.Takas dosyası ve Değiş-Tokuş Dosyası Ram bloklarından oluşturuluyor.Sistem kapatılınca da siliniyor.
Yani özetle, 16 GB ve üstü RAM 'in varsa rahatsın, eğer 16GB'dan düşük Ram'in varsa bu dosyalara muhtaçsın....

Önceki mesajlarımın birinde yazdım yine ben denedim pek farkını göremedim sadece bir kaç mağaza uygulaması kaldırılmış böylece çok az isonun boyutu düşürülmüş onun dışında pek bir fark yok.
Tesekkurler sagol bilgi icinKayserilifatih yazdı: 23 Şub 2025, 16:27Önceki mesajlarımın birinde yazdım yine ben denedim pek farkını göremedim sadece bir kaç mağaza uygulaması kaldırılmış böylece çok az isonun boyutu düşürülmüş onun dışında pek bir fark yok.