Dosya Paylaşım/Saklama servisleri listesi

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kayserilifatih
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 447 kez

Re: Dosya Paylaşım/Saklama servisleri listesi

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

mertcan90 yazdı: 13 Eki 2024, 17:19 Konu ile ilgili karşılaştırma tablosu. Belki birilerinin işine yarar.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... id=0#gid=0
Benim pek işime yaramasa da işine yarayan kardeşlerimiz olacaktır
:-D
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte3
Exabyte3
Teşekkür etti: 7521 kez

Mesaj gönderen burak35 »

@mertcan90 hızır gibi yetiştin valla sağol. :)
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte3
Exabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Archive org a şuan giriş yapılabiliyor. Ama dosya upload edilmesine izin vermiyor.
Dosyaları olupta kurtarmak isteyen arkadaşlar vardır belki diye bilgilendirmek istedim.
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 3039 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

burak35 yazdı: 04 Kas 2024, 04:15 Archive org a şuan giriş yapılabiliyor. Ama dosya upload edilmesine izin vermiyor.
Dosyaları olupta kurtarmak isteyen arkadaşlar vardır belki diye bilgilendirmek istedim.
Ümidini kes.

Archive.org patladı.

https://blog.archive.org/2024/10/21/int ... 024-10-21/
İnternet Arşiv Hizmetleri Güncellemesi: 2024-10-21
21 Ekim 2024 tarihinde Chris Freeland tarafından yayınlandı
8 Ekim'deki son siber saldırılardan kurtulurken, İnternet Arşivi Wayback Machine'i (13 Ekim'den itibaren) ve Archive-It'i (17 Ekim) yeniden başlattı ve bugün itibarıyla (21 Ekim) archive.org'un geçici olarak salt okunur olarak kullanılabilirliğini sunmaya başladı. Yükleme, ödünç alma, öğeleri inceleme, kütüphaneler arası ödünç verme ve diğer hizmetler gibi özellikler henüz kullanılabilir değil.

Lütfen bakım çalışmalarımız devam ederken bu hizmetlerin sınırlı kullanılabilirliğe sahip olacağını unutmayın.

Bilgisayar korsanları archive.org e-postasını ve şifrelenmiş parolalarını bir şeffaflık web sitesine ifşa etti ve ayrıca üçüncü taraf bir yardım masası sistemini kullanarak müşterilere e-postalar gönderdi.

İnternet Arşivi'nin verilerinin ve müşterilerinin güvenliği ve bütünlüğü en önemli önceliklerimiz olmaya devam ediyor. Güvenlik olayı ekibimiz tarafından analiz edilip kontrol altına alındıkça, savunmalar güçlendirildikçe hizmetleri yeniden başlatıyoruz. Bu çabalar güvenlik duvarı sistemlerini güçlendirmeye ve veri depolarını daha fazla korumaya odaklanmıştır.

Bu zorluklarla mücadele ederken sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Devam eden güncellemeler için lütfen blogumuzu ve X/Twitter, Bluesky ve Mastodon'daki resmi sosyal medya kanallarımızı takip edin.

Benzer saldırılarla karşılaşan tüm kütüphanelerin (British Library, Seattle Public Library, Toronto Public Library ve Calgary Public Library) ve hizmet verdiğimiz toplulukların yanındayız. Etkilenen tüm okuyucular adına mücadele etmeye devam ederken Internet Archive'ın yanında olduğunuz için teşekkür ederiz.
Verilerimiz oradan da çalınmış. Geçmiş olsun.

https://cyberartspro.com/internet-archi ... ri-calindi
Dünyanın en büyük dijital arşiv platformlarından biri olan Internet Archive siber saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda 31 milyon kullanıcının kişisel verileri çalındı. Platform, hırsızlığı doğruladı.

2023 itibarıyla 800 milyardan fazla web sayfasının arşivlendiği, dünyanın en büyük dijital arşiv platformlarından biri olan Internet Archive’a siber saldırı düzenlendi.
Kayserilifatih
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 447 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Indirme hızının yavaşlığına sinir olarak archive org sitesine üye olmuyordum, iyi ki de üye olmamışım. Üye olmayarak verilerimi de çaldırmamış oldum.
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte3
Exabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Valla archive org da kişisel verim yok. Sadece laptopumun driverları, Bazı windows isoları, Ve bazı wallpaperlar var.
Keşke saldırıya uğramasaydı, Ama içim rahat. Mecbur başka servisler kullanırız bizde tabi.
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 3039 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

burak35 yazdı: 04 Kas 2024, 14:19 Valla archive org da kişisel verim yok. Sadece laptopumun driverları, Bazı windows isoları, Ve bazı wallpaperlar var.
Keşke saldırıya uğramasaydı, Ama içim rahat. Mecbur başka servisler kullanırız bizde tabi.
Kişisel veriden kastı ;

Username
Passwd
Mail adress
Birthday

Vb. Bilgilerin
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte3
Exabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

En iyisi İşe yarayabilecek isoları indirmek. Sonrada bir daha girmem sanırım.
40 yılın bi başı doğru düzgün bi site buldum diyordum. Neyse bu benim şanssızlığım galiba.
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 1 kez

Mesaj gönderen yesilaygunes »

my.pcloud sitesinde uzaktan yükleme özelliği var. Bu hizmeti veren başka site varmı
Kullanıcı avatarı
Karabigalı
Byte3
Byte3
Teşekkür etti: 486 kez

Mesaj gönderen Karabigalı »

tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte3
Exabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Mirrored.to kullanmayın arkadaşlar. Dosyaları siliyorlar. Malesef uploadlarınız geçersiz oluyor.