Gece yatmadan Mutlaka Modemi kapatın

Bitkilerle tedavi ve hangi bitki neye iyi gelir gibi görsel ve yazılı bilgilerin yeraldığı bölümdür
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10214 kez

Gece yatmadan Mutlaka Modemi kapatın

Mesaj gönderen velociraptor »

Kullanıcı avatarı
burakhi
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 237 kez

Re: Gece yatmadan Mutlaka Modemi kapatın

Mesaj gönderen burakhi »

Ben yıllardır her şeyi kapatıyorum modem, PC, TV anahtarlı prize bağlı

Bu sayede planlı eskitmeden de korunuyorum :-D şimdiye kadar cihazlar hep yükseltme için değişti arıza yok maşallah :arrow:

2005 de satın aldığım usrobotic modemim hala duruyor :-D
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

TV lerde hep uyarıyorlar bebeğinizi modemden en az 2 oda uzak tutun ve yatarken mutlaka kapatın diye. Ben çevreme söylüyorum ama elbette tercih onların.
Kullanıcı avatarı
BlueLife
Kilobyte1
Kilobyte1
Teşekkür etti: 22 kez

Mesaj gönderen BlueLife »

Benimde modem, PC, monitör vs. anahtarlı prize bağlı. Yatarken kesinlikle kapatıyorum.
Lakin telefonu hemen yanımda (bazen lazım oluyor) Daha uzak bir yere koymak lazım.
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

modemi kapatalım doğruda bu zamanda kimsenin aklına gelmiyor.Evde modemi kapatmak yeterli mi? Laptopta wifi kısmında en az 30 tane wifi ağ var ve hep açık onları kapatmak mümkün mü?
Ben evde modem Türk telekom vs internet almadım.Bir tane telefon hattım var ondan paylaşım yapıyorum yetiyor.Bir telefon wifi paylaşımı hep açık 60 cgb sürekli açık bana film dizi vs için fazlasınla yetiyor 325 tl ayda ödüyorum birde kendi telefonum var 20 cgb haftalık hediyelerle 100 cgb internetin 60 cgb bana fazlasınla yetiyor...

Onun haricinde sadece ev içi modem kapatma yetersiz kaktüs ve kaya tuzu taşı vs kullanan var ama ne kadar önler daha başka önerisi var mı bilmiyorum ne kadar doğrudur onu da bilmiyorum. Ben bir tek kaya tuzu lambası aldım. Birde kaktüs düşünüyorum...

En iyi yol köyde orman içinde yaşamak...Wifi ağ olmadığı bir yerde belki o zaman faydalı olur.
teşekkürler
Kullanıcı avatarı
burakhi
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 237 kez

Mesaj gönderen burakhi »

Bizde bolca kılıç çiçeği var baya faydalıymış gerçi faydası olmasada yine bakarız gelenek olmuş bizde :-D

Doğrumudur bilmem şöyle bir yazı gördüm; Kılıç çiçeği Nasa'nın en iyi 10 hava temizleyen bitki listesinin içerisinde bulunmaktadır
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Komşudaki modemlere birşey yapılamaz lakin şu da var 5G ler sadece çevresindeki 3-5 metreye kadar etkili (Şu an en yaygın kullanılan) 3G ler ise çok daha uzak mesafeye sorunsuz sinyal iletiyor (Eski modemler çok az kişide var). sinyal gelirken duvardan geçeceği için ve komşu ile olan duvarda normal oda duvarı gibi olmadığından sinyalı birhayli kesecektir. Buda hiç yoktan iyidir. İnsanlar farkında değil ama bu sinyalller resmen hastalık yapıyor.
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte2
Exabyte2
Teşekkür etti: 7074 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Uyuduğumda bilgisayarı kullanmadığımda bende hep modemi kapatırım. Hem cihazı bu şekilde korurum. Hemde fazladan elektrik faturası gelmez.
Tabi aynı zamanda olabildiğince sağlığımıda korumuş oluyorum demek ki.