40 liraya dört çeşit yemek
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19815 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
Re: 40 liraya dört çeşit yemek
40 Tl ve 4 çeşit yemek. Bu güzelde kulağa hoş geliyorda, Tabi nasıl oluyor onu bilemiyorum.
Birde nedir bu "Kent Lokantası" muhabbeti tam olarak? İmamoğlunun başlattığı bir uygulama mı acaba ?
Birde nedir bu "Kent Lokantası" muhabbeti tam olarak? İmamoğlunun başlattığı bir uygulama mı acaba ?
-
mertcan90
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 716 kez
Burak, İmamoğlu'nun başlattığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen restoranlar. Bunu bile eleştiriyorlar. Belediye lokantamı işletirmiş. Bildiğim kadarıyla muhtelif semtlerde 15-16 tane var. Bana göre müthiş bir hizmet. Özellikle öğrenciler için
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
Teşekkürler abi. Ben bilmiyordum. O yüzden öyle yazdım. Bence herşeyide eleştirmemek lazım. Hizmetin sınırı olmaz.
Özellikle öğrencilerin ve dar gelirli insanların çok işine yarar bu durum. Lise hayatım çok zordu. Üniversite hayatımda çok zor geçti.
Bi boyozla gün geçirdiğimizi bilirim ben. Bazen para varsa alırdık onu. Bazen para yoksa onuda alamazdık. Arkadaşlar alırsa bi simit çay ne ala.
Yoksa o da yok zaten. Evden falan çok börek çörek aşırıp arkadaşlarıma götürmüşümdür. Malum biçok insan dar gelirli ailelerin çocuklarıydı.
Özellikle öğrencilerin ve dar gelirli insanların çok işine yarar bu durum. Lise hayatım çok zordu. Üniversite hayatımda çok zor geçti.
Bi boyozla gün geçirdiğimizi bilirim ben. Bazen para varsa alırdık onu. Bazen para yoksa onuda alamazdık. Arkadaşlar alırsa bi simit çay ne ala.
Yoksa o da yok zaten. Evden falan çok börek çörek aşırıp arkadaşlarıma götürmüşümdür. Malum biçok insan dar gelirli ailelerin çocuklarıydı.