SSuiteOffice'in tarayıcıda çalışan sürümü, modern bir ofis deneyimi sunarak kullanıcıların herhangi bir yazılım yüklemesine gerek kalmadan ofis uygulamalarını doğrudan tarayıcıları üzerinden kullanmalarını sağlar.
Genel Özellikler:
1.Platformdan Bağımsız Çalışma:
Tarayıcı tabanlı olduğu için Windows, Linux, MacOS gibi işletim sistemlerinden erişilebilir.
Herhangi bir ek yazılım veya uzantı yüklemenize gerek kalmaz; modern bir tarayıcı yeterlidir (Chrome, Firefox, Edge, vb.).
2.Bulut Bağımsız Çalışma:
Çoğu çevrimiçi ofis uygulamasından farklı olarak SSuiteOffice, belgelerinizi çevrimiçi bir bulut sunucusuna yüklemeyi zorunlu kılmaz.
Verileriniz tamamen yerel cihazınızda saklanır ve gizliliğiniz korunur.
3.Hafif ve Hızlı:
Minimalist bir arayüze sahiptir, bu nedenle düşük donanım kaynaklarıyla bile rahatça çalışır.
Yüksek hızlı yanıt süreleriyle dikkat çeker.
Sunduğu Uygulamalar:

1.Gelişmiş Özellik Eksikliği:
Microsoft Office veya LibreOffice gibi daha gelişmiş uygulamalar kadar detaylı özelliklere sahip değildir.
2.Dosya Uyumluluğu:
Çok karmaşık veya özelleştirilmiş ofis belgelerinde bazı uyumluluk sorunları yaşanabilir.
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ (Sistem GNU/Linux Mint 21.1 LXDE x64 VM)

İndirme (Resmi Web Sayfası 2022 Yılında Kapatılmıştır.Bendekini buraya upload ediyorum(virüssüzdür, isteyen taratabilir.))
Elli günlük aktif bağlantı :
https://www.upload.ee/files/17545688/SS ... 21.7z.html
Arşiv Şifresi :
Kod: Tümünü seç
sordum7-Zip [64] 16.02 : Copyright (c) 1999-2016 Igor Pavlov : 2016-05-21
p7zip Version 16.02 (locale=tr_TR.UTF-8,Utf16=on,HugeFiles=on,64 bits,2 CPUs 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11370H @ 3.30GHz (806C1),ASM,AES-NI)
Scanning the drive for archives:
1 file, 1943305 bytes (1898 KiB)
Testing archive: SSuiteOffice 2021.7z
--
Type = 7z
Physical Size = 1943305
Headers Size = 3449
Method = LZMA2:23 7zAES
Solid = +
Blocks = 1
Everything is Ok
Folders: 36
Files: 255
Size: 6769271
Compressed: 1943305
NOT:
Dizin içinde iki adet eski ve yeni SCF Editör de var.Bunlarda tarayıcıdan çalışan BBCode Forum Editörleridir.Sordum forum gibi bbcode bazlı forumlarda konu hazırlamak için kullanılabilir.
"example.html" çift tıklatın yeter.Tarayıcınızda açılacaktır inşallah...
Güle güle kullanın...