SSD yi biraz yordum. Hatta bir ara ısı baya yükseldi.
Laptop u satabilirim. Masaüstü gitmedi. Bir arkadaşım arıyordu ona önerdim bakalım ne olacak. 20bin dedim ama 18e kadar verebilirim. Fiyat araştıracak.

Yok abi bir süre i5 HP ile idare ederim. Tabi laptop giderse. Ayrıca, bir iki masaüstü buldum ama eğer satabilirsem önce ödemelerimi yapıcağım. Sonra şu aşağıda kilere yapışabilirim.

Üzüldüm bak şimdi...Büyük bir hevesle al sonra maddi ödeme zorunlulukları yüzünden bir yıllık makinayı elden çıkart....Gerçekten olumsuz bir durumroot@localhost yazdı: 01 Ara 2024, 22:10Yok abi bir süre i5 HP ile idare ederim. Tabi laptop giderse. Ayrıca, bir iki masaüstü buldum ama eğer satabilirsem önce ödemelerimi yapıcağım. Sonra şu aşağıda kilere yapışabilirim.
MSI PRO 760M-P DDR5 ANAKART 14. NESİL İ5 14400F İŞLEMCİ FANLI KUTULU ,16GB DDR5 5600MHZ RAM HEPSİ FATURALI KUTULU GARANTİLİ SIFIR THERMALTAKE 650W 80+ OYUNCU KASASI VATANDAN SIFIR
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci- ... 7460/detay
i9 11900f + msi b560 + 16gb ram set
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci- ... 3556/detay
18 e laptop u veririm diye düşünüyorum.

HP kalsın neden elindeki makine 32bit...Bugün 32bit makine bulmak hazine gibi birşeyroot@localhost yazdı: 01 Ara 2024, 23:07 Sıkıntı yok abi. Yine alırız ne olacak. Canimiz sağ olsun.
Satacağım da garanti değil. Öldüm parasına vermem zaten. Hayat zor. Üstesinden geliriz. Elimde bilgisayar çok. Ya birini ya diğerini vereceğim. Daha sonra yine sağlam bir şey düşünürüz. Tabii HP yi verirsem laptop durur. Laptop u verirsem HP durur. Bakarım duruma yine.
20dedim 18e veririm aşağısına vermem çünkü değmez. 1 2 ay rahatlarsam toparlarim. Birde Fiyat kıracak illa ki biliyorum.

Umarım her şey istediğin gibi sorunsuz ilerler.root@localhost yazdı: 01 Ara 2024, 23:07 Sıkıntı yok abi. Yine alırız ne olacak. Canimiz sağ olsun.
Satacağım da garanti değil. Öldüm parasına vermem zaten. Hayat zor. Üstesinden geliriz. Elimde bilgisayar çok. Ya birini ya diğerini vereceğim. Daha sonra yine sağlam bir şey düşünürüz. Tabii HP yi verirsem laptop durur. Laptop u verirsem HP durur. Bakarım duruma yine.
20dedim 18e veririm aşağısına vermem çünkü değmez. 1 2 ay rahatlarsam toparlarim. Birde Fiyat kıracak illa ki biliyorum.

Umarım satmak zorunda kalmazssınroot@localhost yazdı: 01 Ara 2024, 23:07 Satacağım da garanti değil. Öldüm parasına vermem zaten. Hayat zor. Üstesinden geliriz.

Şahsen biz bile bilgisayar alalım diyoruz Burak alamıyoruz neden, ekonomi malum uçuyor ama sürekli yukseklerden düşerek uçuyor

Elimde olsa ben de masaüstü alacağım da malum fiyatlar belli şimdilik laptopla devam