Yazılım adası web sayfasına üye oldum

Forumla ilgili güncel duyuru ve uyarıları burada bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 1474 kez

Yazılım adası web sayfasına üye oldum

Mesaj gönderen mehoaga »

Saygıdeğer forumdaşlar;
Ben TRWE_2012 arkadaşımızın önerisine istinaden Yazılım adası web sayfasına üye oldum haber vereyim dedim.
Bundan sonra burası 1. adresim 2. adresimde yazılım adası.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte2
Exabyte2
Teşekkür etti: 1256 kez

Re: Yazılım adası web sayfasına üye oldum

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

mehoaga yazdı: 10 Kas 2024, 18:36 Saygıdeğer forumdaşlar;
Ben TRWE_2012 arkadaşımızın önerisine istinaden Yazılım adası web sayfasına üye oldum haber vereyim dedim.
Bundan sonra burası 1. adresim 2. adresimde yazılım adası.
Burası komuta kontrol amiral gemisi, yazılım adası da, savaş gemisi....Bunu böyle anlayabilirsin.Biliyorsun böyle kaliteli web forumları azaldı.Bunlar elde kalanlardan sadece değerli olanlar....
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte2
Exabyte2

Ben bu forum'da kaç defa banned yedim biliyor musun? ben sayısını hatırlamıyorum.Ama , banned yediğim halde bu forum'u hiç bırakmadım,çünkü bende felaket derece de alışkanlık yaptı/yapmıştı/yapmakta...

Burası hariç iki yerde mutluyum (takılmak hoşuma gidiyor) bunlardan biri de yazılım adası...

Ama benim için esas ana vatanım "SORDUM FORUM" ben bu web forumsul yapamıyorum olmuyor.

Bannedli olduğum yıllarda/aylarda, hep dışarıdan kıyım kıyım forum izlerdim.Ara sıra belki banned kaldırılmıştır umudu ile forum giriş yapmayı denerdim ama sonuç hüsran olurdu.

Ama inatla,azimle ve kararlılıkla buna devam ettim ve bir gün (hiç beklediğim anda çünkü alışmıştım bu duruma) içeriye girdim ve ilk işim forum yöneticisinden özür dilemek ve teşekkür etmek oldu.

Sözün kısası:

Bu gibi forumların kıymetini bilelim...
En son TRWE_2012 tarafından 10 Kas 2024, 18:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 2600 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

Hocam teşekkür ederim. Hoş geldiniz. Burası derya biz okyanusta bir adayız :)
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte2
Exabyte2

root@localhost yazdı: 10 Kas 2024, 18:53 Hocam teşekkür ederim. Hoş geldiniz. Burası derya biz okyanusta bir adayız :)
Espiri :

Ada yavaş yavaş doluyor , yeterli yerimiz var mı? :-D
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte2
Exabyte2

Adaya, @Tarkan_dost gibi usta gelsin anında bütün yetkilerim ona verirdim.Usta varken, çırağın hükmü yoktur.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen mehoaga »

TRWE_2012 yazdı: 10 Kas 2024, 18:57
root@localhost yazdı: 10 Kas 2024, 18:53 Hocam teşekkür ederim. Hoş geldiniz. Burası derya biz okyanusta bir adayız :)
Espiri :

Ada yavaş yavaş doluyor , yeterli yerimiz var mı? :-D
Hoşbuldum kardeşim teşekkürler ederim. Herhalde 1 kişilik daha yer vardır inş. :-D yoksa ben ayakta veya dışarda mı duracağım. :-D
TRWE_2012 kardeşim sağolsun önerisine ayak uyduruyorum. :arrow:
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen mehoaga »

TRWE_2012 yazdı: 10 Kas 2024, 18:58 Adaya, @Tarkan_dost gibi usta gelsin anında bütün yetkilerim ona verirdim.Usta varken, çırağın hükmü yoktur.
Aahh keşkem gelse diycem ama Tarkan hocamız kendileri bilirler bu bizi aşar. :-)
Ben vakti zamanında neden ulaştığımı hatırlayamıyorum ama kah web sayfası kah youtubedeki videolarından bayağı ders aldım.
İlk önce sordum.net te "EcMenu" yu buldum inceledim ve indirdim şu an halen kullanıyorum. Tarkan hocamız bize zararı dokunacak bir şey önermez diyorum. Yani eveliyatım eskiye dayanıyor. Şimdiye kadar kimseden bir fiske ban yemedim dışlanmadım. ne güzel sıcacık aile yuvası gibi Tarkan hocam bu sözlerim size. İyiki varsınız iyiki sayfanızda üyeyim. Herşey gönlünüzce olsun Formdaşlar. Saygılar hepinize.
Kayserilifatih
Megabyte4
Megabyte4
Teşekkür etti: 403 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Ben de üye olmuştum ama üyelik iptalimi istedim sağolsun root@localhost kardeşim kırmadan üyeliğimi iptal etmişti. Bunun için kendisine çok teşekkür ederim nezaketi ve duyarlılığı için.
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 2600 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

Kayserilifatih yazdı: 10 Kas 2024, 19:41 Ben de üye olmuştum ama üyelik iptalimi istedim sağolsun root@localhost kardeşim kırmadan üyeliğimi iptal etmişti. Bunun için kendisine çok teşekkür ederim nezaketi ve duyarlılığı için.
Rica ederim.

Özel olmuyacaksa senin üyelik iptali isteme sebebin neydi?

35 yaşımdayım 15 yaşından beri phpb2 ile birlikte forum sayfaları kurar siler kapatırım, ilk defa biri üye olduktan sonra üyeliğimi sil dedi. Normalde kimse böyle bir istekte bulunmaz. Yönetimlerde genelde ilgilenmez eğer istemiyorsa girmesin derler.

Taa ki bir gün bakım filan yapılırken belirli süreyle giriş yapmamış kullanıcılar temizlenir.
Kayserilifatih
Megabyte4
Megabyte4
Teşekkür etti: 403 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Biliyorum genelde öyle istekte bulunduğum forumlar üyeliğimi pasife alırlar fakat silmezlerdi. İptalini istememin sebebi o e-posta adresimi iptal ettirdim diye hatırlıyorum. Çalınma riskinden şüphelendiğim için anlık olarak tüm forum sitelerindeki üyeliğimin adminlerinden iptalini istedim. İleride şifre sıfırlama yapacağım zaman geçersiz e posta adresi ile şifre sıfırlama yapamazdım. O zaman da sende pasif üye olarak görünüp kalabalık yapacaktım. Ona gerek olmadığını düşünürek biraz da üyelik iptalini ondan istedim. O sıra bunu Tarkan hocaya özel mesaj yazarak bu forum adına da istedim. Cevap gelmedi ya da ulaşmadı bilemiyorum hiçbir şey olmadı. Daha sonra bu konuda çaktırmadan üyeliğimde şifre sıfırlamak istesem e-posta adresim geçersiz olunca sıfırlamak mümkün olmayacağı için pasif üye olarak görüneceği zaman üyeliğimin o zaman ne olacağını sormuştum ve sorunca da üyelik pasife alınır silinmez demişti. Bir diğer sebebi de forumdan yeterince fayda göremediğim, faydalı içerik gibi vs ve sitenin çok durgun olması ve bu anlamda yeterince siteye faydalı olamayacağım düşüncesi ağır bastı bende ve dedim ki siteye faydalı olamayacaksam siteye üye olmamın faydası ne, silinse daha iyi. En iyisi admine bildireyim sildireyim diye düşündüm. Fakat ara ara siteye misafir olarak girerim yine durgun olarak görünce siteyi sitede bulunmam 1 dakikadan fazla sürmez. Yanlış anlama seninle ilgisi yok sadece sitenin beni sarmadığını düşündüm ve e posta hesabımı iptal edince o şekilde sitende sana iptal et diyemeyeceğime inandığım için bu da kısa yoldan bunu senden istememe sebep oldu. Yoksa seni severim yani için rahat olsun, sadece o anlık hissettiğim düşünceyi ve fikrimi söyledim.
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 6338 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Hayırlı olsun. Bende üyeyim. Arasıra girer takılırım biraz. :)