Grand Theft Auto VI'nın 2025 sonbaharında çıkacağı doğrulandı

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9136 kez

Grand Theft Auto VI'nın 2025 sonbaharında çıkacağı doğrulandı

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

2025'in -ve tartışmasız olarak on yılın- en çok beklenen oyunu hala 2025 sonbaharında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor ve Grand Theft Auto VI'nın 2026'ya veya daha sonrasına kadar çıkmayacağı yönündeki söylentileri bastırıyor. Ne yazık ki, oyunun PC için bir sürümüyle ilgili hala bir açıklama yok.

Onay, Take-Two'nun son kazanç raporunun bir parçası olarak geldi . Şirketin gelecekteki dizilimini ayrıntılarıyla anlatan bir bölümde, GTA VI'nın hala bu sonbaharda PlayStation 5 ve Xbox Series'e geleceği belirtiliyor. Hatırlarsanız, GTA V'in Windows'a ulaşması yaklaşık bir buçuk yıl sürdü.

Rockstar'ın serinin bir sonraki oyunu için ilk ve tek fragmanı paylaşmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçti (ve bir şekilde GTA V'in çıkışından bu yana 11 yıldan fazla zaman geçti). Zirve dönemindeki bir serinin devam oyunları arasında bu kadar uzun süre geçmesi neredeyse duyulmamış bir şey, ancak GTA gerçek bir aykırı. Beklentiler ölçülemez ve GTA V'in ve çevrimiçi modunun başarısı Rockstar'a devam oyunu üzerinde vakit ayırma lüksünü sağladı.

GTA V bugüne kadar dünya çapında 205 milyondan fazla birim sattı ve 8,5 milyar dolardan fazla gelir elde etti. Oyunun geliştirilmesi ve pazarlanması 265 milyon dolara mal oldu ve bu o zamanlar rekor bir rakamdı.

GTA VI fragmanı Aralık 2023'ün başlarında yayınlandı ve hemen rekorları altüst etmeye başladı . Fragman 24 saat içinde YouTube'da 90 milyondan fazla izlenme elde etti - 24 saatlik bir süre içinde en çok izlenme için bir Guinness Dünya Rekoru kazanmaya yetecek kadar. Bugüne kadar 217 milyon izlenme topladı.

Resim

Take-Two ayrıca birkaç diğer gelecek oyun hakkında da güncellemeler sağladı. Sid Meier's Civilization VII'nin 11 Şubat 2025'te, WWE 2K25'in ise 2025 mali yılının dördüncü çeyreğinde çıkması bekleniyor. Borderlands 4 ve Mafia: The Old Country'nin 2026 mali yılında çıkması planlanırken, CSR Racing 3 ve Judas'ın henüz bir çıkış tarihi yok.

Kaynak :
https://www.techspot.com/news/105480-ta ... aunch.html
Kayserilifatih
Megabyte4
Megabyte4
Teşekkür etti: 402 kez

Re: Grand Theft Auto VI'nın 2025 sonbaharında çıkacağı doğrulandı

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Belli olmaz gta 5 oyununu 2026 da çıkarabilirler fakat boyutu yüksek olacağı için çok güçlü cpu ve gpu olan bilgisayar gerektirecek kanaatindeyim.
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 6288 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Off off off. Görseller fena. Fragman efsane. Valla ben çok beğendim. Gta belkide dünyanın en güzel oyunudur. Bence çok güzel birşey geliyor.
Ayrıca fragmanda çalan parçayı duyar duymaz nedense AC/DC zannettim. Yakışır be. Şu oyuna AC/DC den bi parça valla yakışırdı.
Eee nede olsa dünyanın en büyük Rock gruplarından biri. Oyunu yapanlarda Rockstar games. İleride neden olmasın ? :)
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 2587 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

Balon çıkmazsa iyidir. Bana bir ince balon gibi geliyor.

FM DE sapıttı. Fm25 mart da çıkacak. Ligler yari sezona gelecek de oyun çıkacak. Normal de kasım da cikmaliydi. 3 4 ay ertelemeli.
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 6288 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Valla benim beklentim yüksek. :)