Yeni dosya ekleme ve paylaşımı
- mehoaga
- Kilobyte2
- Teşekkür etti: 1474 kez
Yeni dosya ekleme ve paylaşımı
Tarkan hocam bu isteğim size kabul ederseniz çok memnun olurum. Buraya web sayfanıza 2 veya 3 tane dosya eklemek istiyorum. Lazım olan arkadaşlar burdan inidirip kendi kafalarına göre uyarlarlar diye düşündüm tabii izniniz olursa tabi. Ekleyeceğim dosyalar winrarlı veya zipli olacak.Yok olmaz dersenizde canınız sağolsun.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9136 kez
Re: Yeni dosya ekleme ve paylaşımı
Elbette olur lakin forum sadece zip dosyalarının paylaşımına izin veriyor. Ben genelde elimdeki dosyaları yandex gibi bir diske atıp paylaşıyorum , mesela aşağıdaki linkte Anasayfada yeralan son konuda da bu şekilde Download butonu yandex diske yönlendiriyor:
https://www.sordum.net/80478/windows-ta ... sin-cozum/
Bu şekilde paylaşamam derseniz dosyayı bana iletmeniz halinde ben uygun bir bulut hizmete atabilirim.
https://www.sordum.net/80478/windows-ta ... sin-cozum/
Bu şekilde paylaşamam derseniz dosyayı bana iletmeniz halinde ben uygun bir bulut hizmete atabilirim.
- mehoaga
- Kilobyte2
- Teşekkür etti: 1474 kez
Tarkan hocam çok teşekkür ederim. Atacağım dosyayı size nasıl ulaştıracağım orasını anlayamadım afedersiniz. Yani burda paylaşacağım dosyayı Yandex aracılığı ilemi yapacağım doğrumu anlamışım.
- velociraptor
- Yottabyte4
- burak35
- Exabyte1
- Teşekkür etti: 6288 kez
Google drive ınız yok mu ? Oraya yedekleyip linkini paylaşabilirsiniz. Birçok Yedekleme servisi var. Genelde 1 maille hesap alınabiliyor.
Ben geçen gün mediafire almıştım. Daha doğrusu daha önceden açıp giremediğim hesabı etkinleştirdim. Ve memnunum. Hızıda güzel.
Ben geçen gün mediafire almıştım. Daha doğrusu daha önceden açıp giremediğim hesabı etkinleştirdim. Ve memnunum. Hızıda güzel.
-
- Megabyte4
- Teşekkür etti: 402 kez
Ben üye olmadan paylaşabileceğim uzun süreli sağlam olan bir site arıyorum onu da ilerde geliştirirlerse işe yarar yoksa her şeye üye olmak ve windows'ta uygulamasını indirmek benim için sıkıntı olan bir olay pek sevmiyorum ben şahsen ama yani böyle google drive uygulaması da 15 gb yer veriyor belki işe yarayabilir.
En son Kayserilifatih tarafından 27 Eki 2024, 12:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4
- burak35
- Exabyte1
- Teşekkür etti: 6288 kez
Uygulama indirmeden kullanılabilenler var. Mesela uygulamasını indirmeden mediafire kullanılabiliyor. Ama üyelik istemeside normal.
Sonuçta adam hesap veriyor. 1 tane bile olsa google drive mega yada mediafire alınabilir. Buarada archive org tekrar açılmış.
Ama siteye yine girilemiyor. Sanırım sitede temizlik yapıyorlar. Site salt okunur modda gibi.
Sonuçta adam hesap veriyor. 1 tane bile olsa google drive mega yada mediafire alınabilir. Buarada archive org tekrar açılmış.
Ama siteye yine girilemiyor. Sanırım sitede temizlik yapıyorlar. Site salt okunur modda gibi.