Bende var...hiç uğraşma...burak35 yazdı: 22 Eki 2024, 15:23 Aynen. Sakin kafayla yapmak daha iyidir. Ben sana ait 1 tane pdf buldum. Fakat arşivime eklemedim. 2020 de hazırlamışsın sanırım.
Göstereyimmi onu? Hatırladın mı ? İstersen link atayım. Arşivine ekle dersen rızan varsa eklerim. Yoksa eklemem. Sonuçta sen hazırlamışsın.
Sana sormadan arşivime eklememin doğru olmayacağını düşündüme.
Lütfen forumda sorulan sorularda Yapay zeka nın verdiği cevapları kullanmayın
- TRWE_2012
- Exabyte2
- Teşekkür etti: 1253 kez
Re: Lütfen forumda sorulan sorularda Yapay zeka nın verdiği cevapları kullanmayın
- burak35
- Exabyte1
- Teşekkür etti: 6274 kez
Re: Lütfen forumda sorulan sorularda Yapay zeka nın verdiği cevapları kullanmayın
Güzel görünüyor yalnız. Özellikle edge iyi gösteriyor. Dur bitane ss atayım. :)
- TRWE_2012
- Exabyte2
- Teşekkür etti: 1253 kez
O ayarların hepsi deneme-yanılma ile bir bir deneyerek o pdf sayfasına aktarıldı. (O ayarlar WindowsXP'den Windows11'e kadar tüm sistemler üzerinde birebir etkilidir.)burak35 yazdı: 22 Eki 2024, 15:33 Güzel görünüyor yalnız. Özellikle edge iyi gösteriyor. Dur bitane ss atayım. :)
Şimdi yenisi geliyor hem de devasa olanı
O elindeki dünya gezegeni ise
Benden gelecek olan ise "Güneş"in kendisi....
Biliyorsun güneş'e , 1 milyon 320 bin adet dünya gezegeni sığmaktadır.Anla , benim hazırladığım belgenin ağırlığını ve büyüklüğünü... Ve bu belge'den @tarkan_dost(windows@hekimi'ne) çok ama çok ekmek çıkacak ön web sayfası için....
- ozgutozkan
- Kilobyte4
- Teşekkür etti: 172 kez
Google şu işlemi bizim başkasının tezi makalesi ile prof olanlara yapsa ya. Kim prof kim değil görsek.
- burak35
- Exabyte1
Evet Tweaklerin bazıları xp zamanlarından. Arada bakarken nostalji yaşatıyor. :)
- sevilaycali
- Kilobyte2
- Teşekkür etti: 1 kez
Uzun zaman sonra bir mesaj yazayım.
Forumlarda yada benzeri platformlar da sorulan sorulara verilen cevaplarda "burada ne işim var, ne kadar çok zaman kaybı insan var" dediğim
-sırf cevap vermek için arama motorlarını bir tek kendi kullandığını zannedip cevabı tecrübe etmeden ne bulursa yapıştıranlar.
-Şimdi birde bunlara yapay zekayı bir tek kendi kullandığı zannedenler eklendi.
İnternet giderek çöplük yığının içinde ihtiyacımız olanı bulana kadar reklamlarla boğuştuğumuz bir yere dönüyor.
Forumlarda yada benzeri platformlar da sorulan sorulara verilen cevaplarda "burada ne işim var, ne kadar çok zaman kaybı insan var" dediğim
-sırf cevap vermek için arama motorlarını bir tek kendi kullandığını zannedip cevabı tecrübe etmeden ne bulursa yapıştıranlar.
-Şimdi birde bunlara yapay zekayı bir tek kendi kullandığı zannedenler eklendi.
İnternet giderek çöplük yığının içinde ihtiyacımız olanı bulana kadar reklamlarla boğuştuğumuz bir yere dönüyor.
-
- Megabyte4
- Teşekkür etti: 400 kez
Katılıyorum, yapay zeka bence forumlara ve sitelere zarar veriyor sonuçta bir yanlış bilgi bile oldu mu cevabın içinde ve sürekli ard arda yapay zekanın cevabı sitelerde paylaşıldı mı Google bunu bot'u yoluyla algılıyor ve google o yazıyı spam olarak işaretliyor, bu da forumları sıra olarak aşağı düşürüyor ki Google bu konuda çok fazla titiz olduğunu bile belirtmiş yapay zeka bağlantıları yazıları paylaşılabilir mi diye bir google'nin makalesi vardı Tarkan hoca paylaşmıştı linkini "lütfen yapay zekanın verdiği cevapları kullanmayalım" adlı duyuru yazısında ondan sonra ben bir daha yapay zekayla hiçbir şekilde cevap vermeyi düşünmedim bile çünkü bu forumdan yararlanıyorum ve zor durumda kalmasını kesinlikle istemem.
- burak35
- Exabyte1
Yapay zeka genel olarak bence iyi gibi. Ama bazı konularda çok standart tek düze yada çok basit cevaplar veriyor. O yüzden biraz daha yolu var gibi.