Gündem Yenidoğan Çetesi ile Sarsıldı

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19693 kez

Gündem Yenidoğan Çetesi ile Sarsıldı

Mesaj gönderen velociraptor »

mertcan90
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 716 kez

Re: Gündem Yenidoğan Çetesi ile Sarsıldı

Mesaj gönderen mertcan90 »

Ya ne kadar kötü bir millet olduk bu ne arkadaş. Bu ABD de olsa cezası direk idam. İnsanlığımızdan utandım. Para için bebek öldürmek nedir. Yaşım kemale erdi hayatımın hiç bir dönemimde ülkemizde böyle şeyler duymadım. Darbeler, muhtıralar, sağ-sol çatışmaları, ekonomik buhran, kıbrıs savaşı vs birçok şeye şahit oldum ama bu son yıllardaki vahşet ve cinayetler inanılır gibi değil. TV de bu haber çıktığı zaman kanal değiştiriyorum kan beynime sıçrıyor. Dünyaya rezil oluyoruz o da ayrı konu. Yandaş basın bu konunun partisi olmaz diyor. İyide bu ülkeyi kim yönetiyor nerde denetim mekanizmaları. İyi giden ne kaldı bu ülkede ben bilmiyorum. Adalet bozuk, ekonomi malum, eğitim yerlerde sürünüyor, sağlıkta sözüm ona çağ atladık. Bu olayın her kim içinde ise Allah bin belasını versin. O.. çocukları, adiler, şerefsizler. Yazarken bile sinirleniyorum.
En son mertcan90 tarafından 19 Eki 2024, 03:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Abi benim içimden geçenler sen yazmışsın. ülkede hak hukuk adalet hiç kalmadı ne yazık ki. Bunu yapan insanlar devlet memuru birde?
Devletin memuru 8 bin tl gibi ufak bi para için parmak kadar bebenin canına nasıl kıyar? kaldı ki bu insanlar doktor hemşire falan.
Bunlar çok deli para kazanıyorlar. Bizim karşı apartmanda genç bi kadın var. Hemşire bu. Altında son model jeep gibi lüks arabası var.
İnsan böyle şeylere tenezzül etmemeli ya. Biraz acıma duygusu. Biraz vicdan merhamet.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 927 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Acıma duygusu olan insan sence bunu yapar mı, yapıyorsa ya üç maymunu oynuyordur ya da umursamıyor kişisel çıkarı daha cazip geliyordur.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Allah böyle insanların eline düşürmesin.

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön