Diamond Tema Akbank Olaylarını Anlatıyor.

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19703 kez

Diamond Tema Akbank Olaylarını Anlatıyor.

Mesaj gönderen velociraptor »

Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 929 kez

Re: Diamond Tema Akbank Olaylarını Anlatıyor.

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

İnsanlar yalan söylüyor olamaz şahsen 10 20 kişi söylese derim acaba bu bilerek mi yapılıyor ama yüzlerce binlerce mağdur var ve bunun yarın başka banka hesaplarında da meydana gelmeyeceğinin bir garantisi yok aslına bakılırsa ben bu işte akbank ın parmağı olduğunu düşünüyorum yoksa kimsenin hesabına şifre gelmeden alışveriş yapılmaması bankanın sorumlu olduğu bir konudur ve bu konuda mahkemeye dava açarsanız kazanırsınız muhtemelen ama dava 2 yıl sürse o ara evinize haciz gelebilir ve kendi evinizi bile kaybedebilirsiniz 500.000 tl borçlanmak az bir şey değil bu şekilde zor durumda kalınabilir kişiler üzerinde travmatik ve örseleyici etkileri olabilir umarım daha çok insanın başına gelmeden bu güvenlik açığı giderilir ve başka bankalara da sıçramaz.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Re: Diamond Tema Akbank Olaylarını Anlatıyor.

Mesaj gönderen burak35 »

Benim bi tahminim var. Bence biri yada birileri akbanka bi saldırı yaptı. Ve bir şekilde akbankın veritabanını ele geçirdi.
Oradan müşterilerin isimlerinde rastgele seçip hesaplarına girip baktılar. Kimde para çoksa onların hesaplarına dadanıp para çektiler.
Bence böyle oldu galiba. Ben böyle tahmin ediyorum. Aklımada başka birşey gelmedi. Muhtemelen işin içinde database hack gibi birşey var.

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön