Güle güle kullan, eline sağlık. Sorunun çözülmesine çok sevindim. 13.09.2024 tarihli sürücü kurulmuş sanıyorum intel uhd ekran kartının. Yine yardıma ihtiyacın olursa ben ve arkadaşlar hepimiz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız buna şüphen olmasın. Bu güç seçenekleri bölümünde sadece dengeli var ve bu script çalışmıyorsa sanıyorum buna damehoaga yazdı: 04 Eki 2024, 15:49Tarkan hocam;
Dedim ya kafa gidik afedersiniz uğraşa uğraşa çözdüm gibi ama tiyolar gelmeseydihala uğraşıyor olacaktım. Her neyse ekran kartını güncelemeyide yapamadım ama aradım taradım intel in sürücü indirme programını buldum Ve proglamla grafik sürücüyüde yeniledim. Elime koluma sağlık.
Ayrıca Acer ın destek sayfasından bulduğum bir programıda indirdim elime koluma sağlık.
Bu gülücükler kendime (sizlere değil) yani işi kendi çözdü ama bizden destek ve tiyo aldı bizle maytap geçiyor diye değil. Ama nasıl sevindim. BU İŞİ HEP BERABER ÇÖZDÜK. İYİKİ VARSINIZ. hepinize en derin sevgi ve saygılarımla. Yeni soru ve sorunlarda görüşmek dileğiyle.
Buda ekran kartının BU GÜN İTİBARİYLE SON güncellenmiş halidir.
![]()
https://www.sordum.net/12256/sag-tus-me ... ekleyelim/
bu makaledeki programı çalıştırmanı öneririm belki seçenekler orada çıkar sen de seçersin kafan rahat eder.