Adınıza kredi çekip dolandırıyorlar

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10125 kez

Re: Adınıza kredi çekip dolandırıyorlar

Mesaj gönderen burak35 »

Çok dikkat etmek lazım. Zaman kötü. Kimseye inanmayın güvenmeyin. Bilmediğiniz tanımadığınız insanlara yardım bile etmeyin.
Yaşlıysa çok rica falan ederse çevrede çok insan varsa belki yardım edebilirsiniz. Akıllı telefonlara dikkat edin. Bluetoothu kapalı tutun.
Olabildiğince bilmediğiniz adı sanı belli olmayan programları yazılımları kurmayın. Adı sanı belli olmayan sitelere girmeyin.
Özellikle sosyal medya diye tabir edilen sitelerde mesajla gelen linklere çat diye tıklamayın. Kimseye özel bilgilerinizi paylaşmayın.
Şifrelerinizi tuttuğunuz takım, kedinizin köpeğinizin adı, doğduğunuz yıl gibi kolay bulunabilecek şeyler yapmayın.
Telefonunuza tuş kilidi ve şifre koyun. İçindeki sistemi güncelleyin.
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 932 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

burak35 yazdı: 02 Eki 2024, 02:00 Çok dikkat etmek lazım. Zaman kötü. Kimseye inanmayın güvenmeyin. Bilmediğiniz tanımadığınız insanlara yardım bile etmeyin.
Yaşlıysa çok rica falan ederse çevrede çok insan varsa belki yardım edebilirsiniz. Akıllı telefonlara dikkat edin. Bluetoothu kapalı tutun.
Olabildiğince bilmediğiniz adı sanı belli olmayan programları yazılımları kurmayın. Adı sanı belli olmayan sitelere girmeyin.
Özellikle sosyal medya diye tabir edilen sitelerde mesajla gelen linklere çat diye tıklamayın. Kimseye özel bilgilerinizi paylaşmayın.
Şifrelerinizi tuttuğunuz takım, kedinizin köpeğinizin adı, doğduğunuz yıl gibi kolay bulunabilecek şeyler yapmayın.
Telefonunuza tuş kilidi ve şifre koyun. İçindeki sistemi güncelleyin.
İyi ki bu 85 milyonun verilerini çaldıklarında, 85 milyonun adına kredi çekmediler yoksa halimiz ne olurdu bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10125 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Herkesin başına öyle birşey gelmez. O kadarda değil.
Ama bankalarda müşterilerini korumak zorunda bildiğim kadarıyla ve mevzuat gereği.

“Video sitelerinden paylaşımlar” sayfasına dön