https://www.youtube.com/watch?v=gLQZ3C6lqz8
https://www.youtube.com/watch?v=JoQD9mP0m1w
https://www.youtube.com/watch?v=4DCLrAYHUD8



İyi ki bu 85 milyonun verilerini çaldıklarında, 85 milyonun adına kredi çekmediler yoksa halimiz ne olurdu bilmiyorumburak35 yazdı: 02 Eki 2024, 02:00 Çok dikkat etmek lazım. Zaman kötü. Kimseye inanmayın güvenmeyin. Bilmediğiniz tanımadığınız insanlara yardım bile etmeyin.
Yaşlıysa çok rica falan ederse çevrede çok insan varsa belki yardım edebilirsiniz. Akıllı telefonlara dikkat edin. Bluetoothu kapalı tutun.
Olabildiğince bilmediğiniz adı sanı belli olmayan programları yazılımları kurmayın. Adı sanı belli olmayan sitelere girmeyin.
Özellikle sosyal medya diye tabir edilen sitelerde mesajla gelen linklere çat diye tıklamayın. Kimseye özel bilgilerinizi paylaşmayın.
Şifrelerinizi tuttuğunuz takım, kedinizin köpeğinizin adı, doğduğunuz yıl gibi kolay bulunabilecek şeyler yapmayın.
Telefonunuza tuş kilidi ve şifre koyun. İçindeki sistemi güncelleyin.
